Sayfa 83/238 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Teknik merkezi

70 kırılacak diyenlere ben 80 lerden bahsediyordum.oldu 114

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Not düşelim, bu rakamlara %30 yaklaşırsan ben kaybetmiş olayım, yani işc 6,5'ye garanti 10'a inmiş olursa sen kazan.

Ama koç'un sevdiğim bir yanı da var, hızlı karar değiştiriyor, yarın iş 8,60 yaksa, hedef değişti artık 11 olmalı da diyebiliyor.
    yok bunu demem.belirsizliğe düşerim.yada yinede düşecek 5 e derim.takılıyor sistem işte.

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bir zamanlar THYAO 5 lerdeyken 9 olacak dediğimde de ayni şeyi diyenler olmuştu.
    işctr 4 lerdeyken 6
    garan 7 lerdeyken 10
    bunları hep demiştim.
    o zamanda bu adamlar daha aşağıları gösteriyordu.
    Bu adam dediğin bensem ben hep yukarıyı gösteriyordum, sen dansöz gibi kıvırıyordun, mohikan seni öyle bir rezil etti ki aklın çıktı, sonra bir şekilde barıştınız.

Her çöküş analizine gelip itiraz ettim, stah - mohikan - kuzu - bir şarlatan vardı 10 bine indirecek adını unuttum - vs vs

ha işc 5 e düşer ve temel veriler bozulursa bu sefer 2 lerden bahsederim.
    aksi halde 9 lardan.

Bu adam dediğin bensem ben hep yukarıyı gösteriyordum, sen dansöz gibi kıvırıyordun, mohikan seni öyle bir rezil etti ki aklın çıktı, sonra bir şekilde barıştınız.

Her çöküş analizine gelip itiraz ettim, stah - mohikan - kuzu - bir şarlatan vardı 10 bine indirecek adını unuttum - vs vs
    bir ben anlamadım bu rezil etme konusunu.nedense.
    nasıl rezil etmiş ki.

işc 2011 den beri nin aylık grafiği bu
    ben nerede yanılmışım ki.?
    nasıl rezil etmiş.?
    2011 den beri yorumlarım bu oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bir ben anlamadım bu rezil etme konusunu.nedense.
    nasıl rezil etmiş ki.
    Hatırlatayım, her kriz döneminde daha da dibi gösteren sen oluyorsun, mohikan bunun kayıtlarını arşivden buluyor,
    piyasa yukarı dönünce "bakın ben tee o zaman yukarıyı gösterdim" diyorsun, mohikan da "hayır sen o zaman dip bekliyordun" diye eskileri yapıştırıyor.

6 ay sonra işc 11 , garan 15 olursa "ben zaten bunları bekliyordum" dememen için bu yazıları saklayalım.

Hatırlatayım, her kriz döneminde daha da dibi gösteren sen oluyorsun, mohikan bunun kayıtlarını arşivden buluyor,
    piyasa yukarı dönünce "bakın ben tee o zaman yukarıyı gösterdim" diyorsun, mohikan da "hayır sen o zaman dip bekliyordun" diye eskileri yapıştırıyor.

6 ay sonra işc 11 , garan 15 olursa "ben zaten bunları bekliyordum" dememen için bu yazıları saklayalım.
    sen grafikteki indikatörlerden bişey anladın mı.?

Sayfa 83/238 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •