Arkadaşlar işyatırımdan talep edebiliyormuyuz??
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet isyatirim da konsorsiyum üyesi. Hatta isbankasindan da başvurulabilir anladığım kadarıyla (yatirim hesabınız varsa, yoksa actirirsiniz).
PEKİ daha önce isbankasi internet şubesinden online olarak basvuran var mi? Halka arz diye bir sekme var... İnternetten başvurmak kolay oluyor mu? Bankaya gidip form doldurmadan falan...arada bir fark var mi? Hesapta para varsa hemen tıklayarak basvuru tamamlanıyor mu?
E5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı kurumsallara özel anlaşmalar ile extra bonus hisseler veya halka arz fiyatının altına düşürecek iskontolar verebilirler mi?
aynen öyle...YTD
arkadaşlar bu enerjisa veya medikal pğark halka arzlarından birinden bile ters bir durum olursa halka arz işleri sıkıntıya girebilir bilginiz olsun...onun için bence özellikle medikal biraz kritik...bakalım yabancı yatırımcı ne diyecek nasıl tepki verecek... yatırım tavsiyesi değildir...
İddia edilirken somut verilerinizi koyun birde hesap yapın ve YORUMLAYIN...iki rakam yazıp atış serbest yapmayın bakınız örnek yukarda. Aslında cari oranla başlayıp diğer hususları da belirtecektim ancak fikir sunmaktan ziyade sidik yarışı yapar gibi kavgacı bir tutum içinde görüş bildiriliyor... Sanki bur da hisse pazarlıyoruz rakam yazıyorsan nedir ne değildir onunda yorumunu yap... Finansal borcu yazmış eee ne olacak özkaynakla ilişkisini ve nasıl bir durum ortaya çıkartacağını da yazda öğrenelim. Bak ben cari oran >1 ise ne olduğunu <1 ise ne olacağını yazmışım. Neyse herkese iyi kazançlar...
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri