Sayfa 411/948 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    sayın antispek, hisse hakkında herkes fikrini açıklasın,hatta bizim bilmediğimiz görmediğimiz artıyı ve eksiyi burada yazssın da hepimiz okuyalım ve bilgilenelim. burada kimse kimseyi zengin etmek yada cebindeki parayı almak için bulunmuyor. burayı okuyup da hiç hesap kitap yapmadan başak da bir araştırma yapmadan balıklama dalan kişilerin kazancı da kayıbı da kendilerinedir. kimseyi suçlamasınlar. biz de burada kendi bildiklerimize ilave olarak başka bilgi kırıntıları arıyoruz. borsaya yatırım gelecegi satın almaktır. bu satın almayı da bilinen veriler üzerinden hesap yaparak bir sonuç elde edip, bu sonuca da bakarak hisseyi alıp almamaya herkes kendi karar verecek. benim basit hesabım;
    2018 400milyon,2019 600 milyon, 2020 800milyon ciro yapıp, nihai olarak %8 net kar marjı ile, hissenin 2020 yılında 64 milyon net kar ve 24 tl hisse degerine ulaşmasıdır. şimdi bütün mesele, bu hisse bu hedefini gerçekleştirebilir mi? forumlarda ya da başka mecralarda dolaşmamın sebebi bu sonucu dogrulayabilecek bigi arayışıdır. tabi ki kesin bilgi her üç ayda bir açıklanan bilançolar ile gelecektir.bilançolarda gelecek bilgilere baglı olarak pozisyonumu da güncelleyecegim. herkes de kendi alacagı pozisyondan kendi sorumludur, kimseyi sorumlu gösteremez, özellikle burada bilgi paylaşımında bulunanları
    2018 400milyon,2019 600 milyon, 2020 800milyon ciro yapıp, nihai olarak %8 net kar marjı ile, hissenin 2020 yılında 64 milyon net kar ve 24 tl hisse degerine ulaşmasıdır. şimdi bütün mesele, bu hisse bu hedefini gerçekleştirebilir mi? forumlarda ya da başka mecralarda dolaşmamın sebebi bu sonucu dogrulayabilecek bigi arayışıdır. tabi ki kesin bilgi her üç ayda bir açıklanan bilançolar ile gelecektir.bilançolarda gelecek bilgilere baglı olarak pozisyonumu da güncelleyecegim. herkes de kendi alacagı pozisyondan kendi sorumludur, kimseyi sorumlu gösteremez, özellikle burada bilgi paylaşımında bulunanları

ilave edilecek bir şey yok

2. bende emekli arkadaşa katıldığımı belirtmek isterim...hesap kitap sizde..herkesin kendisi inceleyip karar vermesi gerekiyor...sonra da aha senin yüzünden sattım ,aha senin yüzünden aldım ,aha senin yüzünden tuttum demeyin...herkes kendi akıl ve mantık süzgecini muhakak kullanması lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bazı arkadaşlar beni bir topikte gördüklerinde psikolojik olarak rahatlıyorlar...ama ben de sayın izciyi , kitapciyı ,kazankazanı,maharajı gördüğümde rahatlıyorum... aklın yolu bir olmalı...birlikten de güç doğar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı arkadaşlar beni bir topikte gördüklerinde psikolojik olarak rahatlıyorlar...ama ben de sayın izciyi , kitapciyı ,kazankazanı,maharajı gördüğümde rahatlıyorum... aklın yolu bir olmalı...birlikten de güç doğar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, hissenin dip rakamını 2.50 diyorsunuz, bunu ileride güncelleyecek misiniz.
    CEVAP:
    -Hisse için belirlediğimiz 2.50 dip rakamını ilerleyen günlerde nasip olursa kısa zamanda 2.75 e, ardından 3.00 liraya çıkaracağız, fiyatın her olgunlaşmasında dibimizi güncelleyeceğiz. Bu rakamlar zamanla daha da yükselecek inşallah.
    SORU:
    -Neye dayanarak güncelliyor sunuz abi,
    CEVAP:
    -Temel verilere ve hissenin fiyatındaki olgunlaşmaya göre belirleyeceğiz. Aslında şu anda hisse; 5 lira piyasa değerinde işlem yapması gerekiyor. Birden bu fiyat olmayacağına göre, bu şekilde hedef rakamına kademeli olarak ilerlemeyi düşünüyoruz.
    SORU:
    -Hedef fiyatınızın süresi var mı abi.
    CEVAP:
    -1 yıl içinde inşallah.
    SORU:
    -daha erken olabilir mi, mesela 6 ay
    CEVAP:
    -Tabiiki olabilir, kısmet.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6. Kitap anel.elektrikte biraktin bizi buraya geldin orayada bakmiyon hic hani 2'yil elektrikte durcaktin

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Alıcılar
    141208 Tacirler
    59462 Yatırım finansman

Satıcılar

133200 Delta
    38767 TEB

Sayfa 411/948 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız