Sayfa 123/571 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 977 - 984 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. oyun buyuk farkındayım...mılletı iyi tokatladılar burda....kafamda delı sorular var , acaba buraları da mumla aratacaklar mı , daha oncekı halka arzlarda da gordum benzer durumları ....mılletın parası pul oldu gıttı ...ılk yukarı tepkıde cıkıp kurtarmak lazım paçayı , yoksa donumuzu da alıcak bunlar...

2. Açıkçılarmı kuvvetli bu kağıtta bi bok var ama..

3.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    oyun buyuk farkındayım...mılletı iyi tokatladılar burda....kafamda delı sorular var , acaba buraları da mumla aratacaklar mı , daha oncekı halka arzlarda da gordum benzer durumları ....mılletın parası pul oldu gıttı ...ılk yukarı tepkıde cıkıp kurtarmak lazım paçayı , yoksa donumuzu da alıcak bunlar...
    Abi kademe güçlü diye gösterip anında emir siliyor. Ben böyle tahtanın, ekranından sildim gitti..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by GOGO26 Yazıyı Oku
    Açıkçılarmı kuvvetli bu kağıtta bi bok var ama..
    Bi bok falan yok. Bizim gibi kekler varken bunlar eşek yükü ile para kazanır. Sanırım çok fazla ky var kağıtta. Bide kağıt Bi otursun ama çok acele davranıp sap gibi 20 lerden kağıt alırsak müstehak bize

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu pez..in niyeti kötü

6.  Alıntı Originally Posted by mx_61 Yazıyı Oku
    Abi kademe güçlü diye gösterip anında emir siliyor. Ben böyle tahtanın, ekranından sildim gitti..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tek emir giriyor 18 bin lot sonra anında siliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    tek emir giriyor 18 bin lot sonra anında siliyor
    aynen kumar masasına dönmüş limanın tahtası
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. az parayla çok zarar ettik..yarın da bı %4 eksiye hazır olmak lazım...donuş yok , hacimli dusus var , son jubileyide bi tabanla kapatırsa şaşırmam ....dipten aldık dıye tesellı edıyorduk kendımızı...

Sayfa 123/571 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •