Sayfa 320/1078 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Eline sağlık... Teşekkürler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Bosch fren Borsadan çiktığı konuşulmakta her hangi bir teyit alamadım.yatırımcı için avantaji olabilirmi.
    Acelesi yoktur Müsait olduğunuzda bir bilgi aktarabilirmisiniz.Teşekkürler ve iyi akşamlar.

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eline sağlık... Teşekkürler...
    Rica ederim Sn. T/A, ellerinize sağlık, grafikler için teşekkürler.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Bosch fren Borsadan çiktığı konuşulmakta her hangi bir teyit alamadım.yatırımcı için avantaji olabilirmi.
    Acelesi yoktur Müsait olduğunuzda bir bilgi aktarabilirmisiniz.Teşekkürler ve iyi akşamlar.
    Ben bu işlerden anlamam. Hissenin ederini iyi hesaplamak lâzım. O na göre bir çağrı fiyatı belirlenebilir...

Piyasa değerinden daha yüksek bir değeri varsa olumlu olabilir ama bu piyasada akimse kimseye kârını yedirmiyor...

Az önce Bilançosu açıklanan hisseler için Güncelleme yaptım...

Malum bilanço aylarındayız. Sanırım bu günlerde sık sık güncellemem lâzım...

İlgilenenler bakabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Az önce Bilançosu açıklanan hisseler için Güncelleme yaptım...

Malum bilanço aylarındayız. Sanırım bu günlerde sık sık güncellemem lâzım...

İlgilenenler bakabilir...
    Nereden bakıyoruz hocam, cepten göremiyorum
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    WM_Sistem 'in yeni versiyonunda bu duruma nasıl daha güzel bir yaklaşım olur düşünmek lâzım. Fikri olanların fikrini duymaktan memnuniyet duyarım...
    ....
    Cııhh. Ben fikir falan beyan etmem. Edene de mani olmam. Sonra şamar oğlanına dönüyoruz. Bilge deplasmanda habire gol atıyor bize.

Sayfa 320/1078 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •