Sayfa 293/1049 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. linkteki upkoin sitesi uye olana 500 dolar hediye ediyor.

https://t.me/upcoin_com

her uyelik ve referansa 50 wcx coin hediye veriyor linkteki site, benimkiler 150 oldu su anda.
    https://ico.wcex.co/?ref=3FHh7hM

Linkteki site uye olana ve her refransa 1 adet vitrocoin hediye ediyor, guncel fiyati 40 dolar.
    https://www.vitrocoin.com/register?ref=Fwb6Tr

Dolarda onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    linkteki upkoin sitesi uye olana 500 dolar hediye ediyor.

https://t.me/upcoin_com
    Bu değirmenin suyu nerden geliyor )

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Bu değirmenin suyu nerden geliyor )

adamlar cok dusuk yada sifir maliyetle dijital paraciklar uretiyor ancak para kazanmalari yani satmalari icin insanlara ulasmalari gerek.
    tanitim ve pazarlama faaliyeti icin yani degirmene su gelmesi icin ilk basta degirmene gelenlere su ikram etmeleri gerekiyor birer bardak diyelim.
    degirmene gelip susuzlugunu gideren vatandasin bir kismida mali begnirse yetirim yapiyor, ve sistem islemeye basliyor.
    bizim riskimiz ne sifir, hediyeleri alacagiz degerlenmeleini bekleyecegiz ,
    hediye coinlerimiz degerlenirse ne ala , degilse tas attikda kolumuzmu yoruldu.

Dolarda onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    adamlar cok dusuk yada sifir maliyetle dijital paraciklar uretiyor ancak para kazanmalari yani satmalari icin insanlara ulasmalari gerek.
    tanitim ve pazarlama faaliyeti icin yani degirmene su gelmesi icin ilk basta degirmene gelenlere su ikram etmeleri gerekiyor birer bardak diyelim.
    degirmene gelip susuzlugunu gideren vatandasin bir kismida mali begnirse yetirim yapiyor, ve sistem islemeye basliyor.
    bizim riskimiz ne sifir, hediyeleri alacagiz degerlenmeleini bekleyecegiz ,
    hediye coinlerimiz degerlenirse ne ala , degilse tas attikda kolumuzmu yoruldu.
    Söylediklerin iyi hoşta bu devirde kim kime sırf üye oldu diye 500 dolar verir ki. Her üye olana 500 dolar verseler insanlar işe gitmez herkes sürekli bi yerlere üye olur)
    Yanlış anlamayın amacım tartışmak değil sadece bana mantıklı gelmiyor.
    Baksanıza kaç gündür adamlar sırf bizleri biraz daha sömürmek için BTC fiyatlarını nereye getirdiler. Bu düşüşün ana nedeni genel konjonktür bile olsa insanların psikolojileriyle oynayarak asıl kazançları sağlıyorlar. Mesela yarım sabah uyandığımızda Btc fiyatı yeni bir sağlam düşüş yapsa eminim bir çok kişi Btc nin yükseleceğine olan inancını kaybedecektir ve meydan aslında bunu amaçlayan balinalara kalcaktır. Bu piyasada Algı çok önemli.
    Adamlar ayrıca her yükseliş ve düşüşte de coin miktarlarını artırıyorlar.
    Bu işin sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum. 20.000 dolar tekrar geçilecek mi acaba yoksa sönmeye başlayan balon tamamen patlayacak mı?

coin reklamcısı gelmiş topiğe
    heryerden coin yağıyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Söylediklerin iyi hoşta bu devirde kim kime sırf üye oldu diye 500 dolar verir ki. Her üye olana 500 dolar verseler insanlar işe gitmez herkes sürekli bi yerlere üye olur)
    Yanlış anlamayın amacım tartışmak değil sadece bana mantıklı gelmiyor.
    Baksanıza kaç gündür adamlar sırf bizleri biraz daha sömürmek için BTC fiyatlarını nereye getirdiler. Bu düşüşün ana nedeni genel konjonktür bile olsa insanların psikolojileriyle oynayarak asıl kazançları sağlıyorlar. Mesela yarım sabah uyandığımızda Btc fiyatı yeni bir sağlam düşüş yapsa eminim bir çok kişi Btc nin yükseleceğine olan inancını kaybedecektir ve meydan aslında bunu amaçlayan balinalara kalcaktır. Bu piyasada Algı çok önemli.
    Adamlar ayrıca her yükseliş ve düşüşte de coin miktarlarını artırıyorlar.
    Bu işin sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum. 20.000 dolar tekrar geçilecek mi acaba yoksa sönmeye başlayan balon tamamen patlayacak mı?

bitcoin fiyatlari coinler mertebesindeyken almadik bu saatten sonra ben sahsen bitcoin almam ancak her gun pitirak gibi yeni koinler cikiyor bol sifirli bindelik sentlerden bir kac dolara firlatiliyor cogu herkesin gordugu gibi.

ilk asamalarda cok ucuz olan cunku uretim maliyeti neredeyse sifir olan coin ve tokenlariin cuzi bir miktarini tanitim ve pazarlama icin millete bedava hediye ediyorlar, almayipda seyredelim mi?
    Bu arada sozum meclisten disari reklamcilik bile bozgunculuktan yegdir!
    Son düzenleme : Yatirimciali; 04-02-2018 saat: 07:26.

7. acilmasina saatler kalan PM7 ico sunun tutup tutmayacagini sadece saatler kalan acilistan sonra gorecegiz.
    para yatirmayin uye olup 20 dolarinizi alin ve bekleyin bakalim gayet iddiali olan coin tutacak mi?

http://pm7.pm/ico/7fead022

8.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa koş bedava coin veriyorlar
    benimi çağırdın..periyodik hafta sonu kafa çekme seansındaydım..yeni kalktım....ahahahhahahhaha

Sayfa 293/1049 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •