Sayfa 78/372 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Frtkrg Yazıyı Oku
    adam zaten %5 ini arza açımış yerliye neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım , girerken bunu bilmiyor muydunuz
    Koyu harflarle yazıyorum Halka arz... Yabancıya ya da birilerine arz edeceksen o zaman başka...

Merak etmeyin, herşeyi biliyor ve farkediyoruz... Hatta girerken kabul ediyoruz...

Benim derdim burada KY'nin kazanması... Bunun adı yatırımdır ve KY'nin de kazanmaya hakkı vardır...

KY hiç bir zaman mecburi yatırımcı olmayı haketmiyor ama bir şekilde buna maruz bırakılıyor...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sabancıya kızanlar olmuş, adamlar ne yapsın %30 malı KY'ye satsın sonra onlar da ilk günkü tavandan malı boşaltsın öyle mi Son yılların en başarılı halk arzı olmuştur benim fikrimce, Şirkete güveniyorsan yatırım yapmak istiyorsan gong çaldığı gün alım emirlerini girersin. Ha derdin bir günde %20 kazanmaksa bunun adı fırsatçılık oluyor yatırımcılık değil.
    O kızanlardan biri de benim...

Bana sorarsan %30 ' unu KY' ye satsın tabi... Hatta dediğin gibi onlarda ilk gün %20 karla tavandan boşaltsın... Hissesine güveniyorsa bu çok dert değil onlar için...

Haklısınız son zamanların en başarılı arzı olmuştur ama halka arz olmamıştır...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

3. Ak Yatırımdan alan var mı?benim hesaba hala geçmemiş.Bende mi bir problem var acaba?

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    11
    Ziraat, %5 in bile altında vermişler..

5.  Alıntı Originally Posted by İronside Yazıyı Oku
    Ak Yatırımdan alan var mı?benim hesaba hala geçmemiş.Bende mi bir problem var acaba?
    Enim hesaba geçti hocam para yani hesap derken t2 de olabilir başka hisse aldım bugün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. halka da arz edecekler, sabredin

7.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    O kızanlardan biri de benim...

Bana sorarsan %30 ' unu KY' ye satsın tabi... Hatta dediğin gibi onlarda ilk gün %20 karla tavandan boşaltsın... Hissesine güveniyorsa bu çok dert değil onlar için...

Haklısınız son zamanların en başarılı arzı olmuştur ama halka arz olmamıştır...
    kelimelerde boğulmaya gerek yok. halka arz dediğimiz şeyin "halk" la "küçük yatırımcı" ile alakası yok. türkçeye böyle çevirenler utansın.

şirket hisselerinin şirket ortağı olmayan ve belirli bir borsada işlem görmek üzere ilgili borsanın yönetmeliklerine uygun bir şekilde başkalarına satılıp finansman sağlanmasıdır halka arz.
    küçük yatırımcıya satılması değil.
    küçük yatırımcının günlük al-sat yaparak kar elde etmesi değil (sanki şirketin bu hale gelmesinde bir payın varmış gibi bunu kendine hak görüyorsan zaten ş....... olarak nitelendirilirsin benim gözümde)

amaç şirkete finansman sağlamaktır kısaca, nasıl uygun görürselerse, yönetmelik neye izin verirse onu yaparlar, ve yaptılar. "bu ne biçim sistem?!?!?!" diyecek idiysen bu zamana kadar nerdeydin. kendince bir "fırsat" kaçırdın diye tutulan dilin mi açıldı?

8. Doğrudur o zaman sanırım benim hesapta bir sıkıntı oldu.suları ısındı bunlarla çalışmaycam bir daha.

Sayfa 78/372 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •