Sayfa 23/41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 322 madde; 177 - 184 arası.

Konu: The collaps of 2018

1.  Alıntı Originally Posted by the. pathfinder Yazıyı Oku
    2009 yılında bistin çöktüğü zaman Egeen:5,5 TL , Ttrak:4,20 TL, Otokar: 5,5 TL vs.vs. Aradan geçen 8-9 senenin sonunda, yıl 2018 bu saydığım hisselerin fiyatı herkesin malumu, acaba diyorum o zamanki fiyattan satanlar, paralarını başka hangi enstrümanlarda değerlendirselerdi, bu hisseleri hiç satmayıp elde edecekleri kârdan daha fazla kazanırlardı...
    Borsalar diplerden alındığı zaman şahane kazançlar sağlar.
    Zirveden alınan senetler de hem psikolojik hem de maddi kayıplara yol açabilir.

THY 4.80 de iken sürekli olumsuz olan azmanlar 17 de iken sürekli olumlu haykırışlarda ise korku zamanı gelmiştir

2. -alooo Rasim olum 1 kilo kuzu eti kazanayım dedim daldım dana parası kaybettim
    -yapma yaw diş macunu tüpten çıkmış diyorlar ellam
    -bırak yaw çekap fiyatına medikal park hissesi alıyorum indirim olmuş ellam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sn doktrine rica etsem klasik Amerikan borsaları graflarinin yerine bist paylaşsanız usd bazlı Euro bazlı
    Amerika’da coniler bilmiyor mu tepe yaptığını kendi endekslerinin mallarmi bukadar?
    Siz onları boşverin 24 saat canlı yayın yapıyorsunuz sağolun düşüş senaryoları üzerine, kimseyle tartışmam yanlış anlamayın, bir düşecek der biri çıkacak ki piyasa olsun
    Ama abarttiginiz kadar degil
    Degil
    Olmayacak zamanı değil
    Lütfen usd bazlı bize bist grafiği atın
    Bankarimizi atın
    Kolay olan dax max atmayın valla sıkıldık Elllammm ya

4. Hocam bahsettigim ilk etkiydi ve sinirli oldu. geri kalan kismi icin takipteyim.

yukarida da yazdigim gibi risk almiyorum ve yanilma ihtimalini kendimce minimize etmek adina bu sabah itibariyle sit-out🤔 yazdiklarim kimse icin yatirim tavsiyesi degildir. bilmiyorum, zaten bu isler kismet. yazilarini ve paylasimlarini ilgiyle takip ediyorum devam.

5. Baloncukların patladığı bir ortamda BİST’in hiç bir şansı kalmıyor.
    BİST’in sınırlı düşüşü yabancıların full malda yakalanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
    Bistte teknik yabancının iki dudağındaki mesafe kadardır.

6.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Baloncukların patladığı bir ortamda BİST’in hiç bir şansı kalmıyor.
    BİST’in sınırlı düşüşü yabancıların full malda yakalanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
    Bistte teknik yabancının iki dudağındaki mesafe kadardır.

bistin sansi simdiye kadar alternatiflerinin de ucuyor olusuydu. ilk bakışta tersini dusundurse de bu onemli bir etken. daha ucuzu varken buradaki zarari goze almak kolaydir.

bir de bu yabancinin yuksek malda olma düşüncesi oldukca uzun suredir var. bi turlu cikamadi garibanla🤠

7. dxy niye oyle duruyo ki. ellam haberi yoh. niye boyle yapiyo bir yorum yapin gardaşlar.

8. herkeş ne iyimser. ne guzel ne hoş. sosyal iyimserlik hali ne iyi bisey. cok da iyi bisey.😇

Sayfa 23/41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •