Sayfa 140/323 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

BIST...

ÇOK KISA VADE...

Şubat düşüşünün sayımı...Saatlik Grafik...6 dalgalık bir trendin ilk dibini dün yaptı.

KISA-ORTA VADE...

Kasım sonunda 101.500'den başlayan SAATLİK sayım. Bunu 1 ay kadar önce de vermiştim.

Şu anda gelinen durumda 16 dalgalık trendin 8. zirvesini 121.500 ile yaptı.

Bu düzeltme bittikten sonra 8 zirve daha yaparak en azından 125.000 görülecektir.

DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    İstekle hisse saymayacağımı söylemiştim.

Ama BMEKS için şöyle bir formasyon var.
    günaydın sayın mohikan,

bu resim güzelmiş, daha önceleri çok duymuştuk, ancak grafiğini ilk defa gördüm. artık, "ölü kedi sıçraması"ndan bahsedilince sizin attığınız bu çizim aklımıza gelecek.

size huzurlu günler dilerim.

saygılarımla,

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

zagor kardeşim kolay gelsin..avatar dan alıntılıdır..birzamanlar ençok okudugum çizgi kitaptı diyelim..
    kolay gelsin .
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. usda vaktin olursa mıpaz lütven tşklerr

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

ee usda biz norecekya etmaa usdaa ortayol bulsak mesale vaktin oldukca 5 hisse desen

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    günaydın sayın mohikan,

bu resim güzelmiş, daha önceleri çok duymuştuk, ancak grafiğini ilk defa gördüm. artık, "ölü kedi sıçraması"ndan bahsedilince sizin attığınız bu çizim aklımıza gelecek.

size huzurlu günler dilerim.

saygılarımla,
    Teşekkür ederim, size de mutlu günler dilerim, mühendis bey kardeşim.

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    zagor kardeşim kolay gelsin..avatar dan alıntılıdır..birzamanlar ençok okudugum çizgi kitaptı diyelim..
    kolay gelsin .
    Benim de çocuklukta en çok okuduğum çizgi romanlardan biriydi.

Ama ilk gençlik yıllarımda KEN PARKER'i daha çok tercih ederdim.

Türkiye'de ilk defa 1982'de ALASKA adıyla yayınlandı... İlk macerası Alaska'da geçtiği için bizde bu ad konmuş.

Aslında ALASKA'da mekan vahşi batı ve zaman olarak 1868-1878 yılları arasında geçiyor.

Oturan Boğa'nın destansı öyküsünü, Amerikan kahramanı! Albay Custer'ın çocuk ve kadınları katleden bir kasap olduğunu ben küçük yaşlarda bu çizgi roman sayesinde öğrenmiştim.

Bazı maceraları, bilinen eski efsanevi kovboy filmlerinden araklanmış gibidir.

Kahramanı Ken Parker tamamen Robert REDFORD'dan esinlenerek çizilmiştir.

Maceralarında Amerikan yerlilerinin nasıl soykırıma uğradığına çok değinilir.

ZAGOR kızılderililer ve beyazlar arasında tarafsızdır. Onlar arasında arabuluculuk yapar.

KEN PARKER ise beyaz olmasına rağmen kızılderililerden yanadır.

Hey gidi günler; keşke çocukluğumuzdaki o mutlu günlerimize tekrar dönebilsek...
    DUHUL : 1999

7. Sayın hocam hisse bakmiyorsunuz biliyorum ama çok rica etsem Yunsa'ya bı bakarmisin. Minnettar olurum hocam. Sizi ilgiyle takipteyim. Lütfen kusmeyin. Sizin gibi güzel insan az. Siz lütfen afedersiniz ciğeri beş para etmezlere bakmayın. Sağlık ve esenlikler dilerim.

8. sayin mohikan bey. iztar sayimi rica etsem... adamlar flapi goturduler.. beyazi saymiyorum, onu tutamayiz..sanki iztarin eksigi yok fazlasi var gibi..birde dip sayimi yaparsaniz , iyi okur saygilar.. denge 2.50 deyken sormustum sayimin tam isabet, gerci cift rakamlari beklemek biraz cesaret isi...tam 8 kat primlendi..eline ayagina saglik..

Sayfa 140/323 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •