Sayfa 115/372 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 913 - 920 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Bazen fırça kaymak lazım sesimi duydu cimriler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Meksa bu işi biliyor

Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

3. Bist30 hissesini tavana götürmek kolay iş değildir. Bu hisse daha işlem görmeye başlamadan, bist30 da şeker bank ın yerine geçeceği açıklandı. Fiyat kaç olursa olsun, panik işlem yapmamak lazım. Uzun vadeli yatırım için çok uygun bir hisse olduğunu düşünüyorum. Bu sene içinde temettü vereceği konuşuluyor. 3-4 ay içinde fiyat istikrarı sağlanır diye düşünüyorum. Alana hayırlı olsun...

4. 6.70 ten almayanlar şimdi yumulur

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    TLMN Bile kimin alıp almadığına bakmamıştı 2 dakikadan az bir sürede hemen tavana kilitlemişti enjsa çok cimrisin yahu bu kadar inçe hesap yapılırmı 7.20 den sattıklarınız dökülmedimi mezara götüreceksiniz biraz cömert olun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hadi bana dua edin fırçayı kaymasaydım adam toplamıycaktı benim sesimi duydu

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by meegi Yazıyı Oku
    -Bist in 115bin’in üzerinde tutunması
    -2018 in ilk iki halka arzı (safkr ve tlman) kendi adıma basarılı olması
    Ve
    -Enerji sirketlerinin son iki ayda yakaladığı yukarı ivme
    Beni arzdan alamadıklarımı yarın sabah almaya itiyor...
    amaaa hic kimseye ytd.

Herkese hayırlı olur inş.
     Alıntı Originally Posted by teslaelon Yazıyı Oku
    Yarın için 7.50 den emir verdim alış için alma şansım olur mu? En az 2 tavan yapar diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by meegi Yazıyı Oku
    Karşılaştırmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama;

Safkar açılışta arz fiyatından birkaç kademe aşağı salıp sonra toparlamıştı 2-3 gün tavan gitti yanlıs hatırlamıyorsam.

Tlman açılısta tavana kitleyip (18.6) ilk yarım saatte 18 e alım fırsatı verdi sonrasında tekrar yukarı...

Şahsen fiyatı görüp öyle almak daha mantıklı geliyor bana.

Sabah eşleşmeyi gören arkadaşlar varsa şimdiden rica edelim bizi de bilgilendirsinler burda...
     Alıntı Originally Posted by sekko Yazıyı Oku
    Adam SAFKAR ve TLMAN tavan yaptı diye bu da yapacak sanıyor neymiş talep 6 katmış.araştırıp dolaşımdaki lot miktarlarına baktın mı acaba.ne hanzolar var arkadaş.biri de ilk günden alımlara başlamış haftaya 6.50 den satarlar acele etme böyle acıtmadan yavaş yavaş yaparlar ne olduğunu anlamazsın.toplam borçları sermayesinden fazla olan kağıtları alırken 10 defa düşünün.tek olumlu tarafı torba yasayla gelecek teşvik beklentisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hanzo sen ve senin b...... dır. ÖNCE ADAM GİBİ OKU....yukarıdaki mesajların hepsini SONRA OKUDUĞUNU ANLA terbiyemizi bozdurma haddini bil.
    İlk günden alan senin paranlamı alıyor sanamı kazandırıyor sanamı zarar yazıyor...
    Ayrıca sana torba yasayımı soran oldu teşviğimi.
    Git kendine bi topic aç orda egonu tatmin edersin.

7. 2018 in 3. halka arzının ilk işlem günü de kendi adıma gayet güzel geciyor.
    Herkese bol kazanclar dilerim.

8. 6.72-6.92,7.0 arası trade yapanlar aman dikkat şalterin kolunu elinize vermesinler, 1-2 sefer imkan verir sonrasını bilemeyiz.

Sayfa 115/372 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •