Sayfa 217/931 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    30 mart 2011 1.32 alış varsa 31 mart'da .16 temettü vermiş. yani maliyet 1.16 olmuş temettü sonrası 1.29'a kadar yükselmiş.
    o günün şartları ile bugünü karıştırmamak lazım. o gün pahalı değildi, fiyat bugün ucuz aslında.
    arkadaş hiç satmamış aldığı kağıtları baya indirmiş olmalı ortalamasını ama (gene ama diyorum farkındaysanız ) ben ana sermayeye bakarım benim için ilk giriş noktası önemlidir eger 1,32 yi geçip 1,60 felan yaparsa yani anaparayı geçen zamana karşı eritmemiş olacak aldığı bütün temettülerde kar olarak cebine kalacak işte ben buna kar diyorum.yoksa temettüyü almış ,ortalaması düşmüş, temettüyle tekrar almış ,aradan 8 yıl geçmiş , bu biraz koyunları çitten atlatıp takılan tüyleriyle yumak yapıp ayağına çorap yapmak gibi bence.tamam çorabı yaptın ama kıçın açıkta kaldı üşüyorsun ne farkeder ayağın üşümüyorsa.heee diyorsanızki soğuk ayaktan girer ben önce ayağımı ısıtayım sonra ( yıllar,yıllar sonra ) yorgan olur üstüme örterim tabi ölmez sağ kalırsak.diger tarafta adam yorgan yorgan üstüne ))

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    anlamadığım 1,32 den nasıl aldınız bu tip bir kâğıdı heralde acemiliğinize geldi.şimdiye kadar işyatta gördüğüm en zararda insan olmalısınız.birde burdakiler işyatta zarar eden kimse yok diyorlardı
    Kalvin 1,32 dedim aslında temettüden birgün önce 1,50 den aldım 18 kuruş temettü alınca 1,32 ye düştü.Zararda derken enflasyon düşersek çok kazandım sayılmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    30 mart 2011 1.32 alış varsa 31 mart'da .16 temettü vermiş. yani maliyet 1.16 olmuş temettü sonrası 1.29'a kadar yükselmiş.
    o günün şartları ile bugünü karıştırmamak lazım. o gün pahalı değildi, fiyat bugün ucuz aslında.
    Sayın serkan 74 temettü düşülmüş fiyatım 1,32

4.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Kalvin 1,32 dedim aslında temettüden birgün önce 1,50 den aldım 18 kuruş temettü alınca 1,32 ye düştü.Zararda derken enflasyon düşersek çok kazandım sayılmaz.
    arkadaş olayı özetledi.eyv.sayın sgezer.anlatmaya çalışıyorum benmi yanlış anlatıyorum yoksa anlamamak için diretiyorlarmı bir türlü çözemedim bu işi.

5.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Sayın serkan 74 temettü düşülmüş fiyatım 1,32
    nisanda bedelsiz gözüküyor. onu almadınız mı?

6. Arkadaşlar bu forumda çok yazdım çok grafikler paylaştım ancak artık gözlerim uzun süre ekran karşısında kalmaya müsade etmiyor.Bu kağıt hesabına uyduğu an satılmalı, bir yıl beklemessen vergi kesilirmişe bakmadan satılmalı, temettü almak sadece züürt tesellisi.Eylül al Temettü miktarı açıklandığı gün sat. Ben becerebildimmi hayır.Satış rakkamımı hep 1 kuruş yukarı koyduğum için beceremedim.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    nisanda bedelsiz gözüküyor. onu almadınız mı?
    Bedelsiz vermedi bu kağıt,geçmişten tam hatırlamıyorum sanırım bir birleşme oldu onun hisse senedi sahiplerine faydası olmadı.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ben yeni bir tez koymak istiyorum masaya.bence eğer kağıt 99-100 lerden felan temettüye girerse ve 15 kuruş temettü verecekse hani diyosunuzya 15 kuruş geri gelecek diye size göre 85 yapar işte bence 15 krus geri gelmeyecek 93-95 aralığına gelecek yani temettü miktarı kadar aşağıdan açmıyacagını düşünüyorum.
    benim bu tezime neden tepki vermediniz ? çünki öyle olursa çok iyi olur sizin için dimi işinize geliyor, size yönlüklü bişey yazıldımı yazan kişiden iyisi yok ama işinize ters durumda çamurlar karalamalar diz boyu.

Sayfa 217/931 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •