Sayfa 340/1078 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Günaydın,Güzel insanlar.

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Günaydın,Güzel insanlar.
    Günaydın ...

Gününüz güzel geçsin. Neşeniz ve keyfiniz yerinde olsun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Günaydın,Güzel insanlar.
    günaydın dostum,

hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.

4. Ben şimdi dışarı çıkıyorum.Buralar size emanet kalın sağlıcakla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Ben şimdi dışarı çıkıyorum.Buralar size emanet kalın sağlıcakla.
    Sayın ibrahimaydın kaybolma biryere bak ne dicem

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ne denir ki herşeyi özetlemiş... Burada atlanmaması gereken; Türkiye 'nin artık eski Türkiye olmadığıdır...
    Önceleri bir gazete başlığından yıkılan borsamız şimdi topla tüfekle yıkılmıyor. Bunun bir alt yapısının olması lâzım. Aksi halde yabancı parasını burada tutmazdı.
    Satıp çıkmak isteseler üçüne beşine bakmazlar. Zaten dünde bahsettiğin gibi onlar yükselirken satarlar...
    Burada bence oyun daha büyük. Hep korktuğum da işte cidden bu; büyük oyun oynanıyorsa ileride vay halimize!!!
    2000 yılındaki çöküşü bilenler ne demek istediğimi anlarlar...
    Sayın forum sakini dostlar, sevgili üstadım,
    Altı kırmızı ile çizili sarfettiğiniz cümleleri düşündüm. Eğer dediğiniz gibi olsa borsa düşerken çıkan paranın dolara, olmadı euro veya sterlin e gitmesi beklentisi hepimizde var. Bu cepte. Herkes dolar ve diğer yabancı para birimlerine gözucuyla süzüyor. Fakat çok ilginç böyle anormal durumda pekte ehemmiyet göstermeyecek bir durumda nazlı nazlı yerinde duruyor. Tabiri caizse ..çını pekte oynatmıyor. Hatta yabancı para birimleri beklentilerin altında bir seyirle kenarda mal mal bize bakıyor . N'oluyor diye...
    Bunun üzerine tv lere bakıyoruz, anlı şanlı programlar ve çok bilindik hiç bi .ok bilmeyen zevat takımı abuk subuk birşeyler söylüyor.
    Peki ben bir soru sorayım.
    Blokchain e bakan oldumu ?
    Hani ne olduğu bile daha doğru dürüst anlaşılmayan "şey"
    Tabi biz bilmiyor ve/veya bilgilenmedik.
    Orada başka birşey var. BTC olarak tabir edilen blokchain yakın tarihte 19,800 USD' fiyattan geri döndü.
    19,800 x 3,81 = 75.438 TL eder

Doların transfer riski, yanında götüremeyecek oluşu, büyük montanlı taleplerin karşılanamayacağı, piyasayı devireceği
    Daha sayayım mı ?
    Ne gerek var bu saatten sonra Dolara, Euroya ya da Sterline...
    Adamlar yolunu bulmuşlar farkında mısınız? 06 Şubat 2018 tarihinde 5936 USDyi gören BTC hafiften oynadı.
    Başka bir şey oluyor.
    Bence bir deneme yaptılar. Önce yalandan Dow Jones ta satış geldi. Ardından öksüren ABD piyasası hafif bir rüzgar yaptı diğer piyasalarda ..
    Asıl heyecanı bize daha yaşatmadılar. Ama hep aynı taktikle önce sağ sonra sol kroşe yapacaklar. Giderken de biz aman DÖVİZ diyeceğiz. Oynamayacak belkide yerinden. Maliyeti kaç para bu doların, karşılığında ne var. FED Amerikanın merkez bankası mı ? Amerika'nın hükümetine mi ait? Üretmişler malı on katına dünyaya satıyorlar. Leeeyn bunun maliyeti kaç para diyecem.
    Fakat ONLAR biz farkında dahi olmadan paracıklarını alıp gidecekler. Geldiklerini anlayamadığımız gibi...
    Zaten mesele bizim elimizdeki tuzla ilgili, her elimde hıyar var diyene koşuyoruz. Milletçe.
    Önce kendi sermayemize, fabrikamıza sahip çıkma zamanı geliyor sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Şu fıkra ya da hikaye..
    Adını siz koyun...
    Aynı duruma düşmeyelim de.. Mesele gideceğimiz yere hedefe kilitlenmek olsun. Yoldakiler sizi etkilemesin....

Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.Adam arka tarafa biner.
    Şoför "eee. hemşerim kimsin nereye gidersin " der.
    Yolcu "Ben Azrailim. Canını almaya geldim" der.
    Şoför alaycı bir tavırla "Sen mi Azrailsin" der. "Yahu senin gibi Azrail olur mu hiç " der
    Yolcu sakin bir tavırla
    "Sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun" der ve ekler yolcu "Bana inanmadın öyle mi" der
    Şoför ise "İnanmadım tabi " der
    Yolcu " Ozaman 200 metre ilerde bir adam daha var. Onu da alacaksın" der.
    Gerçekten de adamın dediği gibi Şoför 200 metre ilerde bir yolcu daha görür ve onu da alır. Ama yeni yolcu ön tarafa oturur. Olaylar bundan sonra daha enteresanlaşır.
    Şoför yanında oturan yeni yolcuya döner ve " ee sen kimsin nereye gidersin " der.
    Öndeki yeni yolcu "Abi beni merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim. Adım felanca " der.
    Şoför "Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor. Görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoruz. Hemde dalga geçiyor zibidi" der.
    Öndeki yeni yolcu arkaya bakar ve "Abi arkada kimse yok ki! " der. Şoför hışımla arkaya döner ve
    "Kör müsün be adam arkada oturuyor ya " der. Öndeki yeni yolcu arkaya bir daha bakar ve
    "Abi senin kafan iyimi, yoksa dalga mı geçiyorsun benimle " der.
    Bu sefer arkadaki söze girer
    "Bak gördün mü. Öndeki beni ne duyabiliyor ne de görebiliyor" der şoföre.
    Şoför afallar dizlerinin bağı çözülür, bet beniz atar. Arkadaki yolcu
    "Hadi" der "Arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam" der.
    Şoför ağlamaklı ve çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan.
    Sonra....Sonra ne olmuş biliyor musunuz?
    Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar.

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 340/1078 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •