Sayfa 152/1081 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Enerjisa tahtasi bugun aciliyor glb.
    Niyeti bozmasa bari.
    2023 sonu Bist 8000?

2. Bülent Sümer ; Biz bir grup veya organizasyon değiliz..
    Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuruz, herkes bilgi , görüş ve tecrübelerini paylaşır..
    Amacımız UVY stratejisine özendirmektir..
    Hisse seçimlerini kendin yapmalısın, sonuçta kar zarar sana aittir..

3. daha önce kriz yaşamayanlar varsa
    ufak bir hatırlatma kriz geldiginde aynen şöyle olur
    bir bina yaparsın sanırsın çok güvenli çok dayanıklı sonra bir deprem olur o binayı sağa sola oyuncak gibi savurur , o an içinde dehşeti anlarsın. o güvendigin bina bir hiç olmuştur sende gücü görmüşsündür.
    sn.Sacronun ve diğer arkadaşların değerli analizleri %100 başarışı ve geleceği görmek değil tahmin etmektir. Kesin olacakmış gibi düşünüp sonra işler ters gidince analizleri yapanları suçlamak yanlış. Bunu tekrar hatırlatmakta fayda var. Burası riskli bir piyasa ve aksi gibi yurtdışında sularda ısınıyor.
    İlla kriz olacak anlamında demiyorum ama panik havası çok can acıtır. ihtiyacınız ve/veya kaybına tahammül edemediğiniz miktarlarla bu tip ortamlarda hisse taşımayın.
    belirli bir zararı kabullenip hisse alın , vadenizi iyi belirleyin. Çok sağlam hisseleri geçmişteki krizlerde çöp değerlerinde aylarca kimsenin almadığına , cüzzamlı gibi herkesin uzak durduklarına çok şahit olduk.
    Sağlıcakla

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    ben bu sözlerin arkasındayım ve kefilim. özgür irademle işlemimi yaparım, analizimi yaparım. zamanı gelir karımı alır satarım, zamanı gelir zararımı görür dururum. burada savunulacak bir kitle olduğunu düşünmüyorum, hepimiz başımızın çaresine bakarız. ve sacroya üstat demekten onur duyarım. o kadar da nazı geçsin burayı yıllardır takip eden forumdaşlarına.

Alıntı Originally Posted by Sabırsuz Yazıyı Oku
    daha önce kriz yaşamayanlar varsa
    ufak bir hatırlatma kriz geldiginde aynen şöyle olur
    bir bina yaparsın sanırsın çok güvenli çok dayanıklı sonra bir deprem olur o binayı sağa sola oyuncak gibi savurur , o an içinde dehşeti anlarsın. o güvendigin bina bir hiç olmuştur sende gücü görmüşsündür.
    sn.Sacronun ve diğer arkadaşların değerli analizleri %100 başarışı ve geleceği görmek değil tahmin etmektir. Kesin olacakmış gibi düşünüp sonra işler ters gidince analizleri yapanları suçlamak yanlış. Bunu tekrar hatırlatmakta fayda var. Burası riskli bir piyasa ve aksi gibi yurtdışında sularda ısınıyor.
    İlla kriz olacak anlamında demiyorum ama panik havası çok can acıtır. ihtiyacınız ve/veya kaybına tahammül edemediğiniz miktarlarla bu tip ortamlarda hisse taşımayın.
    belirli bir zararı kabullenip hisse alın , vadenizi iyi belirleyin. Çok sağlam hisseleri geçmişteki krizlerde çöp değerlerinde aylarca kimsenin almadığına , cüzzamlı gibi herkesin uzak durduklarına çok şahit olduk.
    Sağlıcakla
    Aynen arkadaslar guzel yorumlar bunlar. Tesekkur ediyorum.

Bu hayatta hersey mumkun.

Ne demisler babana bile guvenmicen.

Ben kendimden baska kimseye guvenmem. Sizde oyle yapin.

Laflarim alinti yaptigim arkadaslara degil geneledir.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Herkes kaldirabildigi hayati yasar.

Ben mesela zarari kaldiramiyorum. O yuzden basariliyim belki.

Sizde kaldirmayin.

Bir arkadasim var. 33 den kozal aldi. 44 e gitti. Geri donuste defalarca kez soylememe rahmen 41 40 stoplamadi.

Simdi kufrediyor.

Grafigine baktim sonra kendisini aradim. Yahu dedim 44 den 34 10 liralik marj yiyosun ve defalarca kez sana satis firsati sunmus. Bunu bunyen nasil kaldirdi dedim.

Benim bunyem kaldirmaz arkadaslar.

Sizde kaldirmayin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Herkes kaldirabildigi hayati yasar.

Ben mesela zarari kaldiramiyorum. O yuzden basariliyim belki.

Sizde kaldirmayin.

Bir arkadasim var. 33 den kozal aldi. 44 e gitti. Geri donuste defalarca kez soylememe rahmen 41 40 stoplamadi.

Simdi kufrediyor.

Grafigine baktim sonra kendisini aradim. Yahu dedim 44 den 34 10 liralik marj yiyosun ve defalarca kez sana satis firsati sunmus. Bunu bunyen nasil kaldirdi dedim.

Benim bunyem kaldirmaz arkadaslar.

Sizde kaldirmayin.
    aslında bu tür hareketlerde yaşanılan stres ve bunalım o paradan çok daha önemli bir unsur. bunu insan yaş ilerleyince daha iyi anlıyor.
    insan saglıgından olduktan sonra yemişim parayı.
    elinde 1000lot kozal olur bu işten 10bin tl lik stres yaşarsın
    10000lot olur 100.000lik yaşarsın
    rakam büyüdükçe dalgalar büyüyor ve insana ettiği tesir de değişiyor. yani düşünsene ertesi gün yine güneş doğuyor dünya aynı dünya ama sen 100bin kaybetmişsin. ( bazıları için önemsiz olabilir de genelde orta kesimden bahsediyorum)

Bera nin sermayesine bakiyorum pehhhh valla.Birde 9 aylik a bakiyorum 10 milyoncuk gibi.La olm niye gider bu kagit bu oranti ile ?
    Kagit var sermaye 20 milyon zarar 10 milyon.x3 zirve yapmis.Ters, hep bisiler ters.
    Hep bisiler ters ama, borsa teselli yeri degildir.
    2023 sonu Bist 8000?

8.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Bera nin sermayesine bakiyorum pehhhh valla.Birde 9 aylik a bakiyorum 10 milyoncuk gibi.La olm niye gider bu kagit bu oranti ile ?
    Kagit var sermaye 20 milyon zarar 10 milyon.x3 zirve yapmis.Ters, hep bisiler ters.
    Hep bisiler ters ama, borsa teselli yeri degildir.
    Sayın Goodbye bir de CUSAN'a bakın nirde olması gerkirken şu an nide yawwwwww...
    Anlayana aşk olsun he resmi kumarhane

Sayfa 152/1081 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •