Sayfa 317/1049 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Delitsin: Bitcoin, kısa zamanda bin doların altına düşecek-Sputnik

Bitcoin’deki düşüşü değerlendiren Moskova merkezli Finans yatırım şirketi uzmanı Leonid Delitsin, Bitcoin’in önümüzdeki nisan veya mayıs ayında bin doların altına düşeceği tahmininde bulundu.

Sputnik'e konuşan Delitsin, bu konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Sonbahardaki tüm yükselişinin, sonsuza kadar yükseleceği inancına dayandığı dikkate alınırsa Bitcoin'in daha da düşeceğini düşünüyorum. Şimdi insanlar değerinin nasıl düştüğünü görüyor, geleceğe bakıyor ve Bitcoin'in şu anki değerde olmayacağını anlıyorlar. Bu şu anlama geliyor ki, Bitcoin artık yükselmeyecek ve bu yüzden daha önce 2-3 ay içinde zengin olma umuduyla Bitcoin alan herkes bunun gerçekleşmeyeceğini anlıyor. Yani hızlıca zenginleşmek isteyenlerin, şimdi elinde bu parayı tutmak için bir nedeni yok. Hızla zenginleşmek isteyenler şimdi Bitcoin'leri satmaya devam edecek ve sanırım, nisan veya mayıs ayında Bitcoin'in değeri 1000 dolar düzeyinde olacak."

Haberin tam metni:

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...ltina-dusecek/
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

2. /*****************************************/
    binance
    â€
    Verified account

@binance_2017
    2m2 minutes ago
    More
    All of our engines are back online and we are processing data validation for pre-trading at the moment.

We hope to have an updated, accurate ETA to provide shortly. Thank you again for your patience; we are in the final stages of preparing the exchange for normal operations.
    /*****************************************/

Sanırım yırttık gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
    7324 - 7012 son kez yükselme çabasına BENCE destek olabilecek yerler...Oluşum beklediğim gibi olursa son satış şansı seviyesi de ortaya çıkartabiliriz bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Cüzdanı gösterdiler fakat işlemler başlamadı , Reddit söylenenler kıllandırmaya başladı ,
    Bu sistemler retrograde değilmi ( aynalama ) ,
    Ben dolapta suyu saklıyorum , soğuk soğuk .,.

5.  Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Cüzdanı gösterdiler fakat işlemler başlamadı , Reddit söylenenler kıllandırmaya başladı ,
    Bu sistemler retrograde değilmi ( aynalama ) ,
    Ben dolapta suyu saklıyorum , soğuk soğuk .,.
    Siz yine cüzdanı görmüşsünüz. Eksik falan yoktur umarım.
    Ben daha siteye giremedim.

6. Binance kaputo...bizi öptülero...ahahahhaha

7. Mobile ( api )yazılım üzerinden görüyorum ...
    Bir ara hiç ekran açılmıyordu , Wallet'ta gördüğüm birer cache olabilir ,Resmi rakamlar değil ( son sandık açılana kadar bekliyeceğiz ) Trend yossoof yossoof 😎
    Su hazır ( soğuk )ters haberde cuma , cmt ve pazarı kapsıyacak şekilde yakın ülke gezi yapmayı planlıyorum
     Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Siz yine cüzdanı görmüşsünüz. Eksik falan yoktur umarım.
    Ben daha siteye giremedim.

8.  Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Mobile ( api )yazılım üzerinden görüyorum ...
    Bir ara hiç ekran açılmıyordu , Wallet'ta gördüğüm birer cache olabilir ,Resmi rakamlar değil ( son sandık açılana kadar bekliyeceğiz ) Trend yossoof yossoof ��
    Su hazır ( soğuk )ters haberde cuma , cmt ve pazarı kapsıyacak şekilde yakın ülke gezi yapmayı planlıyorum

/**********************************/
    CZ
    â€

@cz_binance
    40m40 minutes ago
    More
    System will be coming online soon. If you have issues access http://www.binance.com , please try https://us.binance.com/ or https://kr.binance.com/ . There was a DDoS attack on our cloud provider, resolved, but still some lingering effects.
    /**********************************/

kr ile başlayan adres çalışıyor şu anda. Ben girdim, mallar yerinde duruyor. Sıkıntı yok gibi sanki.

Sayfa 317/1049 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •