Gerçi Macd gıdıklıyor bir ihtimal alt band'ı artık test etmeyebilir , Optimist bakış açısı olara köşede dursun![]()
Gerçi Macd gıdıklıyor bir ihtimal alt band'ı artık test etmeyebilir , Optimist bakış açısı olara köşede dursun![]()
Binance açilır açılmaz tüm tokenleri toka ettim..sokarım tokenine coinine.....2500 dolar yada 1350 dolar olursa gene girerim...adios amigo grasyas muçoz...ahahahahahah
Sgdo tokenlrimin satimayan 90 milyon tokeni kendi ellerimel gotume soktum...ahahahahahah
Secbul hocam çok samimi söylüyorum ki bu alemde sizin kadar bilgili önyargisiz sabirli öngörüleri denk gelen az sayida insan var...çok müstefid oldum kendi adıma..3 cü sanal para yada çok ucuzladiginda gene buralarda olacağım...esas uzmanlik alanim imkb ye ve takip.ettiğim kagitlara dikkatimi vereceğim...
İrtibatı koparmayalım secbul hocam...)))
8655 e dokunur ve elektrik çarpmışa döner..![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Secbul hocam sizin düşüncelerinize buradaki herkes gibi bende çok değer vermekteyim.
Yaptığınız değerlendirmelere göre Btc fiyatları bu andan itibaren dalgalı şekilde düşüş gösterecek diyorsunuz değil mi?
Bu sebeple kar veya zarara bakılmaksızın şuan için borsadan çıkmanın doğru olduğunu söylüyorsunuz. Fiyatlar 1.000usd indiğinde girmenin daha karlı olacagını öngörüyorsunuz.
Doğru mu anlamışım?
Olurda öngörünüz dopru çıkarsa bu süreç ne kadar sürer bir tahmininiz var mı peki?
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri