Sayfa 527/964 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Şirket son genel kurulu ve ZT yönetim kurulu başkanlığına geldikten sonra,
    şirket sağlıklı ve olması gerektiği şekilde çalışmaya başladı.
    Bu çalışmaların sonucu olarak şirket gelirleri anormal şekilde arttı, daha doğrusu kasaya uzanan hortumlar kesildi.
    Vergi yapılandırmaları yapıldı taksitler ödendi vs.
    Tüm bunlar ve daha nice iyi haberler KAP haberleri ile bildirildi.
    Buna benzer haberler başka bir hissede olsa tavan ve tavanlar getirecekken KERVN hissesi bu haberlere hiç bir tepki vermedi.
    hatta hisse fiyatı aşağılara bile düştü.
    Bunun başlıca sebebi, artık mevcut kemikleşmiş ya herro ya merrocu KERVN yatırımcısının dışındaki borsa yatırımcılarının bu
    şirkete ve yöneticilerine asla güvenmemesi ve yeni yatırımcıların hisseden uzak durmasıdır.
    Bu ortamda Şirket bugün KAP açıklaması yapsa ve Tesla gibi uzaya roket yolluyoruz dese dahi hisse hiç bir tepki vermez
    ve yarın kesinlikle yine eksi açar.
    Şunu üzülerek belirteyim ki Kervansaray ve Kervan markası hem müşteriler hem de yatırımcılar nezdinde ayıplıdır ve defoludur.
    Bu durumdan rahatsız olması gereken ve düzeltecek olan yegane kişiler ise ZT ve ES. dan başkası değildir.

2. Şimdi yatırımcılar büyük bir merakla gelecek olan yeniden değerleme, bağımsız denetim raporu ve bilanço haberlerini beklemekteler.
    ZT. nin samimiyetine, iyi niyetine güvenen yatırımcılar şirkete ve dolayısıyla kendisine zarar vermemek adına binbir güçlükle açmayı başardıkları davaları bir çırpıda geri aldılar.
    Bu nedenle davalara katılmamış, taşın altına eline koymamış kişilerin küfüre varan hakaretlerine maruz kalmayı bile göze aldılar.
    Gerçek yatırımcılar, 2 ay öncesine kadar kendilerine "kandırıldınız diyenlere karşı ZT. yi savunurken" bugün gelinen noktada "kandırıldık mı acaba" ya da "kötü kandırıldık" demeye başlamışlardır.
    Gelinen noktada yukarıda saymış olduğum: yeniden değerleme, bağımsız denetim raporu ve bilanço haberlerinin içeriği, sunum şekli ve hisseye olan etkisi bizler için ZT. nin samimiyetini ve iyiniyetini göstermesi açısından güzel bir gösterge olacaktır.

3. Bu hakkimi helal etmiyorum diye soylenen arkadasa yaptigi olumsuz yorumlar nedeniyle dusukten satis yapanlar da hakkini helal etmesin bence.
    Sayin brs nin bahsettikleri gerceklesirse hakkimi helal etmiyorum dediklerine dua edeceksin belki de. Sizin derdiniz ya cirkince alsat yapmak ya da siz zor sartlarda bikip dik durus sergileyemeyip ortalikta aglayarak bencilce insanlari demorilize edenlerdensiniz.

Sayin brs soylediklerinizde haklisiniz hisse belli bir seviyeye geldikten sonra olumlu gelismeler fiyata yansimadi. Ama bu gelismelerin cogu ve beklenen gelismeler ici bos seyler degil. Bunlar yillarca bekledigimiz haberler. Borsada oldukca fazla tecrubem oldugu icin soyluyorum guzel gelismeler devam ettikce en sonunda cok onemli olmayan bir haber bile fazlasiyla etki yaratacaktir. Ama tabiki bunun ne kadar erken olacagi soylediginiz kisilere bagli.

4. Hayırlı akşamlar. Bir haftadır cezalıydım.
    Bu süre zarfında bir değişiklik olmadı hissede.
    Hep söylüyoruz duyumla iş yapmayın. O duyum neyse artık bize gelene kadar
    Kaç kulaktan geçiyor. Neymiş haziranı bekleyecekmişisiz. Gerekirse bekleriz.
    Ancak size kim fısıldadı bir zahmet açıklayın.

5. Bu iddayı ortaya atan balina başka bir forumu işaret gösteriyor aklınca.
    Belki orada da yazan kendisi. Kim bilecek. Salla gitsin.

6. 6 ay öyle gitti. şimdi yine bir 6 ay dan mı söz ediyorlar. Bu da nereden çıktı şimdi. Gerçi ne fark eder ki zaten hedefim olmadan asla. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by melike Yazıyı Oku
    6 ay öyle gitti. şimdi yine bir 6 ay dan mı söz ediyorlar. Bu da nereden çıktı şimdi. Gerçi ne fark eder ki zaten hedefim olmadan asla. YTD
    Hiç sanmıyorum. Gerekirse bekleriz. Ancak o kadar uzayacağını şahsen düşünmüyorum.
    Şirketler 3 ay arayla bilanço açıklıyorlar. Bu işten biraz anlayan en önemlisinin 12 aylık olduğunu bilir.
    Israrla yazıypruz denetçi görüşü çok önemli. Bilanço çok önemli. Arell bank önemli. Teknik önemli. Velhasıl kelam
    Bir çok faktörü bir arada değerlendirmek lazım.

8. Öyle hazirana kalmış demekle olmuyor bu işler. Delilin ne. Başka forumda yazmışlarmışta, balinaymışta falan filan.
    Duyumla iş olmaz. Gerçeklere bakmak lazım.

Sayfa 527/964 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •