Sayfa 560/948 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Evet krontta ne günlerimiz geçti. Özellikle aralık 2016 da senet 4,5 iken yoğun paylaşımlar yaptık bilançoya kadar. Sonra efsane bilançomuz geldi. Nisan ayına kadar epey aktiftim kront forumunda. Hey gidi günler
    İnşallah burda da o günleri görürüz.

yukarıda Koç grubuyla ilgili yapılan açıklamaya Lütfü beyide eklerdim ben.Şahsen tanımasamda o dönem isteseydi herkesi perişan edebilirdi.
    Az önce o topictede yazdım.Adam 12,6 dan kalktı mal aldı.Niye düşükten almadınız diye soranlarada herkesin yatırım planı farklı dedi geçti.
    Şimdi üzerinden 1 sene geçmiş nerdeyse ,enflasyonu koysan kağıt o seviyelere geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    Ava neler buralardan alım yapıyor olma ihtimali çok yüksek ....

Sessizce nasıl satım yaptılar ise sessiz ce de alım yaparlar ve alımları bitince ortaya çıkarlar.

Yatırım tavsiyesi degildir
    Bu adama iyi bakın, En yakın dostum olacak inşallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu adama iyi bakın, En yakın dostum olacak inşallah.
    Kekodan bahsediyor sanırım.
    İnşaalah o değildir.Adama gidiyosun ama döndüğünde maliyetin artmış olcak dedim.Büyük lokma ye büyük laf etme.

4.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    İnşallah burda da o günleri görürüz.

yukarıda Koç grubuyla ilgili yapılan açıklamaya Lütfü beyide eklerdim ben.Şahsen tanımasamda o dönem isteseydi herkesi perişan edebilirdi.
    Az önce o topictede yazdım.Adam 12,6 dan kalktı mal aldı.Niye düşükten almadınız diye soranlarada herkesin yatırım planı farklı dedi geçti.
    Şimdi üzerinden 1 sene geçmiş nerdeyse ,enflasyonu koysan kağıt o seviyelere geldi.

KOÇ Grubunu örnek verirken çalışanlarına, müşterilerine,ortaklarına verdiği değeri kast etmiştim...KOÇ grubunda çalışıp memnun olmayana rastlamadım...Lütfi Beyin şirketi ile ilgili bilgim yok...Ortakların verdiği değer yüzünden o hareketi yapmışsa şapka çıkartırım...Umarım SİLVER patronları da ortaklarına değer vermeye başlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sıra dışı biri, kime konuşur, kime laf çakar belli değil, bu adamı yaşatmamız lazım, türünün son örneği.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sn. Kitapçı da gitti, rahmetlinin cezası doluyordu bu gece.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sayın KUZEYs, Güzel bir ortam kattınız foruma, İyi ki varsınız. Theone de aynı şekilde.
    Saygılar bizden Sn. İzci ,

Siz senede 2,20 seviyelerden girdiğiniz de burada 1-2 kişi hariç kaliteli düzgün paylaşım yapılmıyordu. Sizden sonra durum ortadadır.

Bu forumun emekçisi sizsiniz. Burayı güzel bir yatırım platformu haline getiren sizsiniz. Emeğin bedeli olmaz.

Tekrar teşekkürler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Sayfa 560/948 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •