Sayfa 17/71 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 567 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Dolar Kuru İner de Çıkar da...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Jackie‏ @JackieTheTrader
    $USDTRY now complicated: Option 1 sees wave 'iv' end 3.6550-3.6850. Option 2 sideways ends wave 'iv' near 3.64. For both wave 'v' 3.56-3.58.

Her iki opsiyonda da 3,56-3,58 görülecek diyor Jackie...

Meraklısı için...

Malum herkes maymun sevmez...

2. Bu jackie 3,6250 den aldım çok mutluyum falan yazmıştı, sonra 3 kademeli "take profit" grafiği yayımlamıştı. 3,76, 3,90, 4,05 te kazancı al demişti.

Şimdi 3,68 de bırakmış tepeyi, 3.55 altınına inerse satıp zarar kes yani stop loss ilan etmişti. Bu çizdiği grafik ne alaka? Değişti mi düşünceleri?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bu jackie 3,6250 den aldım çok mutluyum falan yazmıştı, sonra 3 kademeli "take profit" grafiği yayımlamıştı. 3,76, 3,90, 4,05 te kazancı al demişti.

Şimdi 3,68 de bırakmış tepeyi, 3.55 altınına inerse satıp zarar kes yani stop loss ilan etmişti. Bu çizdiği grafik ne alaka? Değişti mi düşünceleri?
    Basit olan iyidir.. Basit grafikler de iyidir.. Daha kolay anlaşılır..

Jackie'nin grafikleri karışık.. Kafası da karışık...

Birisi de karışık grafiklerle kafa yapıyor forumda..

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bu jackie 3,6250 den aldım çok mutluyum falan yazmıştı, sonra 3 kademeli "take profit" grafiği yayımlamıştı. 3,76, 3,90, 4,05 te kazancı al demişti.

burada seveni çok ama maymun günlükçü,her gün karar değiştirir. her ay 20 tane grafik paylaştığı için illaki birisi tutar,bu da marifet değil.

5. Bir halt bilse kimseyle paylaşmazdı zaten kendini zengin ederdi önce.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Siz de aynen sigaranın zararlarını bilip, hergün lanet okuyup öksüre öksüre sigara içenlere benziyorsunuz.

Adamın analizinden grafiğinden hoşlanmıyorsanız takip etmeyin derim.

Sadece sizin sağlığınız açısından değil benim de kafamın rahat etmesi açısından da gerekli bu..

Yok benim sağlığımı düşünüyorsanız , başıma Erdoğan kesilmeyin derim. Keyif de benim sağlık da...

Yetti gali...

Sırf bu nedenle yeni başlık açtım. Millet bu adamdan hoşlanmıyor, dolar sürekli yükselecek, 5, 7, 9 TL olacak demiyor diye...

Olmadı galiba.

Bu sefer de bu başlıkta aynı terane...

7. Anlayamadınız belli ki ne dediğimi? Ben mi yanlış görüyorum adammı saçmalıyor demek istedim. Hani vade falan daha kısadır, diğerinde vade daha uzundur yazmıştır vs. baktım ki vadelerde benzer.

Anlaşıldı ki jackie bir maymunmuş gerçekten . Kısaca onu takip eden kaybeder.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Anlayamadınız belli ki ne dediğimi? Ben mi yanlış görüyorum adammı saçmalıyor demek istedim. Hani vade falan daha kısadır, diğerinde vade daha uzundur yazmıştır vs. baktım ki vadelerde benzer.

Anlaşıldı ki jackie bir maymunmuş gerçekten . Kısaca onu takip eden kaybeder.
    Hala aynı terane...

Kardeşim turnike, kendi grafik ve analiziniz paylaşın bizimle.

Hatta, maymun yanılıp da sizinki doğru çıkarsa delil gösterek dalganızı geçin.

Buyrun bekliyorum.

Hep rica ettim.

Bu başlıkta grafik analiz paylaşalım diye.

Öteki başlıkta birisi (belki de siz bilmiyorum) SPK yasak ve cezalarından bahsederk göze almam dedi.

Oysa Sn Dow Jones'un bilgilendirdiğine göre dövizde yasak ceza falan yok.

Buna karşın kimse bugüne kadar kendi grafik ve analizini paylaşmadı.

İşin kolayına kaçıp Jackie'ye muz verdiler.

Sizin gibi yanlış dediler.

SN Turnike...

Doğrusu neyse rica edeyim paylaşın.

Şu olacak şöyle olacak şu kadar zamanda olacak deyin.

Altına imzanızı atın.

Yoksa bir diyeceğiniz...

Bence gereksiz uyarılar bunalr..

Sayfa 17/71 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •