Sayfa 367/651 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Bir yatırımcı Bmeks in sitesini kiralayan kişiye sormuş site ne zaman açılacak diye..Kiralayan şirket sahibinin verdiği cevaba bakın..Ukalaca ve saygısızca cevap veren birinden ne fayda gelir ki !!! Zaten bunlardan farklı bir şey de beklenmezdi..

2. Bu da gün sonu pastası..

3. https://www.haberler.com/perakende-t...580182-haberi/

Bu zirveye akgiraylar katılacak mi acaba

4. şahsi görüşüm akgiray tarih olmuştur ne yaparsa yapsın eski itibar ve güven kazanması zor olacaktır.önce hangi şriketi ile bu tür organizasyon katılcak imkb ky yatırımcı,bankalara,kurumsal tedarikçilerin durumu ortadayken gerisi boş muhtemelen ikinci şirket kurup kendisi resmi olmayan ortaklıkla birşeyler yapıp BİMEKS imkb tozlu tarihi arşive kaldıracaklar inşallah ben yanılıyorumdur ama ümidim yok ..

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür

5.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    şahsi görüşüm akgiray tarih olmuştur ne yaparsa yapsın eski itibar ve güven kazanması zor olacaktır.önce hangi şriketi ile bu tür organizasyon katılcak imkb ky yatırımcı,bankalara,kurumsal tedarikçilerin durumu ortadayken gerisi boş muhtemelen ikinci şirket kurup kendisi resmi olmayan ortaklıkla birşeyler yapıp BİMEKS imkb tozlu tarihi arşive kaldıracaklar inşallah ben yanılıyorumdur ama ümidim yok ..

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
    Borçlar ne olacak[emoji42]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Borçlar ne olacak[emoji42]

değerli ortağım ,bizler nasıl soğuk su içirdiyse diğer alacaklılarada içerecek gibi görünüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    değerli ortağım ,bizler nasıl soğuk su içirdiyse diğer alacaklılarada içerecek gibi görünüyor.
    Hemen yapsında kurtulalm

8. Işlemler iyice azaldı şöyle bomba bir haber patlatsalarda buralar kalabaliklassaydi kimsecikler kalmamis

Sayfa 367/651 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •