Sayfa 146/313 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. t.kağıdı derken kullanılmış olandan bahsediyorum...çünki o kadar adi bir kağıt bu..sakın sakın pazarlamacılara kanmayın..gidin celha alın en azından, ..borsanın yüz karası bu kağıt..bence değeri 0 olmalı..borsada işlem görecek bi kağıt değil bence ev yapıp satsa bundan çok kazanır..

2.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    t.kağıdı derken kullanılmış olandan bahsediyorum...çünki o kadar adi bir kağıt bu..sakın sakın pazarlamacılara kanmayın..gidin celha alın en azından, ..borsanın yüz karası bu kağıt..bence değeri 0 olmalı..borsada işlem görecek bi kağıt değil bence ev yapıp satsa bundan çok kazanır..
    Tuvalet kağıdı ise ne işin var bu hissede ne işin var bu topicte.. 200 dönüm arazi üzerine kurulu 26 dönüm kapalı alanı olan 400 çalışanı olan ülkemizin olmaza olmazı olan otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, 10 milyon gibi çok düşük bir sermaye oranına sahip, 2017 bilançosunda sermayesinin 9 katı satış rakamına ulaşan ve bundan sonrada hızlıca büyümeye müsait bir şirkete tuvalet kağıdı diyorsun.. Celha yı görüp buna zıplayarak çarpıldıysan sana göre elbet boktan olur. Biz ortak olmanın planını yapıyoruz.. Domates alırken ucuzunu bulmak için pazarı 2 kere gezersiniz, ama hisse alırken onbinleri bağlarken 1 kere bile faaliyet raporunu okumazsın sonrada canın yanınca başlarsınız bok atmaya. Sığ tahtalarda günlük yapanı duman ederler günlük yapanlar bu tür tahtalara sakın gelmesin.. Tekrar ediyorum 2017 bilançosu güzel karla kapatılacak.. Esas patlama inşallah 2018 1 çeyrek bilanço ile başlayacak.. Pazarlamacıdan kastın biz isek karel'ide 1,60 larda iken bu şekilde millete ben pazarladım.. İsteyen karel topiğinde 2016 haziran-aralık arasındaki paylaşımlarımı okuyabilir. Herkese önce sağlıkve huzur sonrada bol kazançlar dilerim...

3. bu hisse sabredene kazandıracak hele hele yeniden değerlendirme için sebep çıksa o zaman ederi ne görürüz.YTD

4. Sosyal medyada bu işin üstadları küççük yatırımcıya ne öğüt veriyor..

1- İhtiyacın olmayan -geçimini sağlamak için kullanmadığın- parayla borsaya gel.

2- Ederi ve hikayesi olan, sürekli kar eden ve karını artıran/artıracak hisseleri AL ve BEKLE.

3- Kar etmeden tek lot SATMA.

4- İnternette önüne geleni takip edip etkilenme !

5. bu ne zamn gönderck balncuyu

6. Sayın albea karel paylasimlariniza ben bizzat sahidim almak ancak 3 lerden kısmet oldu halada tutuyorum👋

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. teb'in harekete geçmesine bağlı yükselişimiz buda demek oluyor ki Doğan alışa geçmesi gerek veya Galip gibi birinin bulaşması yoksa senet iyi kar var mal varlığı var pazar var fakat toplu olunca büyük oyuncu bulaşamıyor bence çok uzamadan bir hareket söz konusu olabilir.YTD

8. Kimse kimseye DİTAŞ alması için kafasına silah dayamıyor herkesin aklı var fikri var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 146/313 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •