Sayfa 242/469 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    Konsolide'yi görmek lazım. Biz 1 hafta daha bekleyeceğiz. Sabah muhtemelen panik satışları gelir
    bana göre satan hata eder. ben satmıyorum. tek hikaye bilanço değil.
    Ki zaten 200 milyon TL lik en büyük kapalı üretim alanına sahip yeni fabrika yatırımını henüz bitirip buna rağmen bu kadar kâr yazabilmesi büyük başarı.
    Elinizdekileri almaya çalışabilirler. Nakit ihtiyacım yok, gittiği yere kadar buradayım.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

2.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    bana göre satan hata eder. ben satmıyorum. tek hikaye bilanço değil.
    Ki zaten 200 milyon TL lik en büyük kapalı üretim alanına sahip yeni fabrika yatırımını henüz bitirip buna rağmen bu kadar kâr yazabilmesi büyük başarı.
    Elinizdekileri almaya çalışabilirler. Nakit ihtiyacım yok, gittiği yere kadar buradayım.
    1 hafta daha derken gerçek bilanço manasında söylemiştim. Yoksa çadırdan ayrılmak gibi bir niyetimiz yok.

3.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    Abi ne valizi ne toplaması, çadır kuruyoruz.
    Broker hoş geldin...şurda kal artik yerinde özletme kendini. Herşeye kafayi takarsan bitirirsin kendini. Burada borsayla ugraşan kişilerin . Bende dahil hangimizin ruhsal durumu normal ki.
    Hele şu acemi şahın peşini birak artik... adam işini biliyor. Pazarliyor ve çikiyor... olan sana oluyor.
    Neyse valiz olayina gelince, benim toparlanmam bayagi zaman alir. Buralardayiz hala.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    1 hafta daha derken gerçek bilanço manasında söylemiştim. Yoksa çadırdan ayrılmak gibi bir niyetimiz yok.
    eyvallah arkadaşım. bol kazançlarımız olacak inşallah.

Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Broker hoş geldin...şurda kal artik yerinde özletme kendini. Herşeye kafayi takarsan bitirirsin kendini. Burada borsayla ugraşan kişilerin . Bende dahil hangimizin ruhsal durumu normal ki.
    Hele şu acemi şahın peşini birak artik... adam işini biliyor. Pazarliyor ve çikiyor... olan sana oluyor.
    Neyse valiz olayina gelince, benim toparlanmam bayagi zaman alir. Buralardayiz hala.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sağolasın abim.

teknik grafik görüntüsü atmadan kısaca değinmek isterim; RSI değerimiz şuan için 50 lerde. her 50 seviyesinden 70 üstüne hatta 80 lere kadar volume atmış. bollinger ise üst band kanalına giriyor. yükseliş trendindeyiz. kârlı bilançodan da sebeplenirsek sabah ola hayrola diyelim.

bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    eyvallah arkadaşım. bol kazançlarımız olacak inşallah.

sağolasın abim.

teknik grafik görüntüsü atmadan kısaca değinmek isterim; RSI değerimiz şuan için 50 lerde. her 50 seviyesinden 70 üstüne hatta 80 lere kadar volume atmış. bollinger ise üst band kanalına giriyor. yükseliş trendindeyiz. kârlı bilançodan da sebeplenirsek sabah ola hayrola diyelim.

bol kazançlar
    Herkesten önce düşüyor. İstediğinizi gerçekleştiremediniz.

6.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Herkesten önce düşüyor. İstediğinizi gerçekleştiremediniz.
    evet, teknik anlamda senaryo farklı oldu. ama tablo hiç de kötü değil bana göre. önümüzdeki seanslarda toparlar.

Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    evet, teknik anlamda senaryo farklı oldu. ama tablo hiç de kötü değil bana göre. önümüzdeki seanslarda toparlar.
    Bu zihniyetle o çok zor. Bu gibi düşüşlere en az tepki veren hisselerden biri olmalı diye düşünüyorum. Yabancı ve kurumsal yatırımcısı yok, işlem hacmi ve derinliğinin az olması nedeniyle kredili oynayan ve açığa satış yapan kişi sayısı çok az. Neden o zaman bu gibi düşüşlerden bu kadar etkileniyor. Bunu anlamış değilim. Zihniyet kötü. Normalin üzerinde hisse satmaya yeltensek çok az zararla çıkabilmek için uzun süre uğraşmamız gerekiyor. Bu çekilmez bir durum arz ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Bu zihniyetle o çok zor. Bu gibi düşüşlere en az tepki veren hisselerden biri olmalı diye düşünüyorum. Yabancı ve kurumsal yatırımcısı yok, işlem hacmi ve derinliğinin az olması nedeniyle kredili oynayan ve açığa satış yapan kişi sayısı çok az. Neden o zaman bu gibi düşüşlerden bu kadar etkileniyor. Bunu anlamış değilim. Zihniyet kötü. Normalin üzerinde hisse satmaya yeltensek çok az zararla çıkabilmek için uzun süre uğraşmamız gerekiyor. Bu çekilmez bir durum arz ediyor.
    B tipi hisselerin açığa satışa veya kredili işleme konu olamayacağını hisseyi alırken bilmeniz lazım.. açığa satış hissenin değer kaybetmesinden nemalanacağına göre açığa satışa konu olmamak ky nin avantajınadır, hepimizin avantajınadır. bu yüzden büyük gevşemeler yaşamıyoruz. yazdıkların kısmen doğru fakat yarın bu hisse A tipi olursa? veya yıldız pazara alınırsa? o zaman ne düşüneceksin.. beklenti ve hikaye yaratmak istemiyor mu borsamız. alın size beklenti..
    CEMAS örneğini vereyim;
    düne kadar 1 milyon işlem hacimi görmüyordu CEMAS. bilen bilir, çok öncelerden beri mimli bir hissedir, defalarca brüt takasa alınmıştır. patronuna hergün küfür edilirdi. düne kadar 2,72 den 1,40 lara çaktılar. sonra bir yıldız pazar haberi geldi hisse 4 lere dayandı. ve bugünlerde zarar açıklamasına rağmen hala artılarda, yukarı hareket çekiyor.

neyse, sen zaten sıkıldın EGPRO dan. elinde hala EGPRO var mı bilmiyorum ama eğer varsa satsana. sen de kurtul biz de kurtulalım..

Sayfa 242/469 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •