Sayfa 159/412 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 3294 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet 75 Yazıyı Oku
    Geceyarısı okudunuz fakat haberin olumlu olduğunu anlamadiniz ve arkadaşa serzenişte bulundunuz. İlginç doğrusu.
    Burada kimse kimsenin kararının sorumluluğunu üstlenecek değildir. Her birimiz ölçüp tartip araştırıp kendi kararımızı kendimiz veriyoruz. Kimseyi kendi kararlarimizdan ötürü suçlamak akıl kari değil. Herkes yazar çizer. Olumlu yahut olumsuz. Bu zenginliktir.
    Kanaatim şirketin potansiyeli düşünüldüğünde maliyetiniz yine de yüksek degil.
    Yaklaşık 100 milyon lira PD üzerinden maliyet yapmışsınız. Yine de maliyetiniz yüksek değil. Sizin yerinizde olsam olumlu beklentili kişileri suclayacagima bu fiyatlardan ortalamami düşürürdüm.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
    kimseyi suçlamıyorum kendi özgür irademle aldm ama kağıdı parlattılar resmen. borsa da kar açıklayan kağıt düşer zarar eden çıkar. mantık dışı işlerin döndüğü yerde isterse 1 milyar dolar etsin benim cebime yansımadıktan sonra ne işe yarar...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

2.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    kimseyi suçlamıyorum kendi özgür irademle aldm ama kağıdı parlattılar resmen. borsa da kar açıklayan kağıt düşer zarar eden çıkar. mantık dışı işlerin döndüğü yerde isterse 1 milyar dolar etsin benim cebime yansımadıktan sonra ne işe yarar...
    Kağıdı kimsenin "parlattığı" yok. Zaten parlak. Biraz araştırın ve yatırımınızin tadını çıkarın.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.

3.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    sarı saçlım mavi gözlüm nerde nerde nerdesin
    Ne sarı saçlıyım ne de mavi gözlüyüm ama burdayım
    Nedir kardeş bu kadar meydan okuyacağın kadat önemli mevzuu göremedim de ben[emoji6]
    İşte maaltın canı bu %5-6
    Mal yükleme için bu haberi kullanırlarsa hiç şaşırmam.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmet 75 Yazıyı Oku
    Kağıdı kimsenin "parlattığı" yok. Zaten parlak. Biraz araştırın ve yatırımınızin tadını çıkarın.

Ahmet Bey,
    sizin oradan bakınca nasıl duruyor bilmiyorum da siz bir açın grafik bakın olmadı ben size göndereyim. Parlak kağıt duruşu mu tuvalet kağıdı mı anlarsınız.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    Ahmet Bey,
    sizin oradan bakınca nasıl duruyor bilmiyorum da siz bir açın grafik bakın olmadı ben size göndereyim. Parlak kağıt duruşu mu tuvalet kağıdı mı anlarsınız.
    Ben grafikten önce şirketin malvarlığına bakarım. Bu açıdan maalt hic de tuvalet kağıdı gibi durmuyor.

7. En kaliteli tuvalet kağıdı daha artık daha çok yatırımcı emebiliyor[emoji2]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Grafiginiz cok kisa vadeli. Uzatın bakalim 10 15 yila. Ne göreceksiniz. Maalt uzun süre yatay seyretmis 2000lerde bir dönem 35i görmüş bir kagittir.

Sayfa 159/412 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •