Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Ulusoy elektik kriterlerine bakalım:

Sahipleri Sait Ulusoy 36,03%, Akgül Ulusoy 18,43%, Kubilay Hakkı Ulusoy, 11,93%, Enis Ulusoy 11,98%. Geri kalan halka açık 21,62%

3 Yıldır %50 temettü veriyorlar, minimum %25 kesin vereceklerini söylüyorlar. (Bence bu durumun kesinliği değişebilir)

Kasım 2014te halka açılmış. Mart 2016da dibi görmüş. Ondan sonra sürekli yükselmiş.

3 Ülkede üretim yapıyor, Türkiye'de pazar lideri. Hiç borcu da bulunmuyor.

Şu an için bu kadar bakabildim.

Patronların temettü vermeyi taahhüt ediyor olması güzel bir şey.

Kendimce pratik yaptım Ancak bu şirketi geçen sene işim dolayısı ile öğrenmiştim ben de takip ediyorum. Şirketin sektörü açısından büyümeye açık olduğunu belirtmek istiyorum. Elektrik enerjisi geleceğin enerjisi. Bu nedenle böyle şirketlerin hem kapasiteleri artacak hem de pazarı genişleyecek.
    Güzel şeyler yazmışsın...İç piyasa ve dış piyasa dengeli satışları var...döviz riski, ihracat geliri nedeniyle yok gibi...aslında olumlu şeyler yanında, RASYONEL olumsuz görüşleri de duymak isterim...ama lütfen rasyonel olsun, rakamsal verilere dayansın...ya da patronları sahtekar, şöyle bir yolsuzluk yapmış, ky ye şöyle bir kazık atmış görüşlerini de alabiliriz.

ama bir kağıdın geçmiş arz performansı, ya da hisse hareketleri çok olumlu olmayabilir, biz bugüne ve geleceğine bakıyoruz...önemli olan patron hisse ile oynamasın, saçma sapan hareketler olmasın hissede.

uluse fiyat grafiğine bakınca,gayet düzgün düşmüş, gayet düzgün çıkmış...ben şunu çıkarıyorum fiyat grafiklerinden...pahalı fiyattan arz olmuş, arzdan gelen para olumlu kullanılmış, arz fiyatının üzerinde blok satış yapılmış, bu da faydalı olmuş hisse için..likiditesi artmış, derinliği artmış, hisse performansını da arttırmış...şu an all time high seviyelerinde gezinse de hala arz fiyatının %50 kadar üzerinde ancak...3 sene filan önce arz oldu bu arada.
    Son düzenleme : Cautionary; 21-02-2018 saat: 14:08.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •