Sayfa 269/614 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    inş dostum yapsın tabi .sabırsızlıkla bekliyoruz. muhterem yabancı biraz kaçmışmı .varmi bilgi
    citi satmış 2000 kusur lot icbc aldığı kime gidiyor

2. ddoce ninki , duruyor

3. çimbetonu yabancı ne yapsın arkadaşlar..

bıyıklıdır onlar..

yabancı alıyor havası vermek yada spk'nın takibinden kaçmak isteyen bıyıklılardan başkaları değildir.

bence tabi..

4.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    çimbetonu yabancı ne yapsın arkadaşlar..

bıyıklıdır onlar..

yabancı alıyor havası vermek yada spk'nın takibinden kaçmak isteyen bıyıklılardan başkaları değildir.

bence tabi..
    doğru diyorsun .dostum zaten sahipleri yabancı .yıllardır zararla batıramadılar şirketi .bize bilanço zarar satışlar süper .kar bir cepten bir cebe .bunlar .bu konuda uzman ve eskiden bir mahkemeleri vardı bilançoyubilerek isteyerek zarara uğratmak .giderleri fazla göstermek...hayırlısı .50 nin üzerinde iyi mal verdiler .şimdi bekliyorlar .tekrar bu hareketi yapmak için...

5. tek tesellimiz sermaye artırımı...............ben bunların bilançolarına artık güvenmem.inş vergidairesi gibi zarar gelmez bilanço....hayırlısı

6. bir gün gelicek bu hainler tahtalarında .hiç küçük yatırımcı bulamıyacaklar..bizde akıllanıcaz...derinligi olan hisselere giricez ..dışardan ilgi az neden bunların tutumu halka arz yap firma batsın .halka arz yap yıllarca yarı fiatına gelsin ..bitirdiniz türk borsasını

7. Attached Images Attached Images

8. bilanço öncesi büyük sesizlik çökmüş..kar gelirmi umut kalmadı çünkü..vergi dairesine kar açıklayan şirket bakıyorsun zarar açıklamış.zarar açıklayan şirket kar açıklıyor..bunlar aynı zamanda bakılmalı .burdada yatırımcı özellikle küçükler bizler gibileri eziyorlar.

Sayfa 269/614 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •