Sayfa 86/184 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon
Arama sonucu : 1465 madde; 681 - 688 arası.

Konu: KRTEK - Karsu Tekstil

1. Şirketin bunca sıkıntı çekmesinin nedeni 2011 yılında makine modernizasyonuna gitmiş olması..
    Aslında sıkıntımızın kaynağı iyi bir şey içindi.
    Bilançoya bakarsanız makine alımından önce finansman gideri 0 iken alımlardan sonra bu kalemde finansman gideri oluşmaya başlamış.
    Üretim tarafında bu modernizasyonun verimlilik açısından geri dönüşlerini görüyoruz.
    Sadece makine yatırım maliyetlerinin finansman giderleri sıkıntı yaratıyor.
    Finansman giderleri ne kadar kaldı? Bu sorunun cevabı önemli.
    Çünkü finansman gideri 0 olsa şu an firma neredeyse 40-50 milyon gibi bir kar elde edecek..
    Bu Karsu Tekstil için çok çok iyi bir değer olur.Onca makine yatırımının artık bilançoda karşılığı olmalı.
    Çünkü faaliyet karı çok iyi...
    Ytd..
    NOT: Burada şirketi övdüğüm ya da yerdiğim filan yok. Rakamlarla konuşuyorum. Değerler ortada.

2. 20.02.2018 tarihli duyurumuzda belirtilmiş olan esas
    sözleşme tadilleri ile ilgili olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru bugün
    (23.02.2018) yapılmıştır./Karsu Tekstil

3. cari açıgı sıralamasında avrupa ve gelişmekte olan ülkeler arasında 1 .durumda olan bir ülkede yaşıyoruz..
    krtek yatırımdan dolayı € borcu olması dogal çünki AB ülkelerinden alıyor makinaları..
    fakat € veya $ düşebilecegini pek düşünemiyorum..
    teknik çalışırmı normal şartlarda çalışır genelde fakat türkiye,nin durumunu göz önüne getirdigimde olurmu aklım bana HAYIR diyor..
    daha önce bahsetmiştim bursa,da OSB de nergis fabrikasının yer ve mak parkuru ile satın aldıgını duydum ne kadar dogru bilmiyorum...kap,ta böyl bir haber varmı takip edenler için ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    cari açıgı sıralamasında avrupa ve gelişmekte olan ülkeler arasında 1 .durumda olan bir ülkede yaşıyoruz..
    krtek yatırımdan dolayı € borcu olması dogal çünki AB ülkelerinden alıyor makinaları..
    fakat € veya $ düşebilecegini pek düşünemiyorum..
    teknik çalışırmı normal şartlarda çalışır genelde fakat türkiye,nin durumunu göz önüne getirdigimde olurmu aklım bana HAYIR diyor..
    daha önce bahsetmiştim bursa,da OSB de nergis fabrikasının yer ve mak parkuru ile satın aldıgını duydum ne kadar dogru bilmiyorum...kap,ta böyl bir haber varmı takip edenler için ..
    Sn.Sulzer, Euro ve doların dönem dönem düştüğü zamanlarda var.Euro zaten yeterince yükseldi.
    Onun dezavantajını çekiyoruz.
    Ben teknik açıdan euro düşüş ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. İzleyeceğiz..
    Bahsettiğiniz husus gerçek değil. Sanırım Krteke ad olarak benzer bir firma ile karıştırıldığını duydum.

5. sn:the stock

bu hisseyle tek siz ilgileniyor ve bilgilendirme yapıyorsunuz..teşekürler
    yalınız aklıma takılan patronun kayserili oluşu..
    bucım,de büyük ortak İ.T , da kayserili yıllardır hisseyi süründürüyor..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    sn:the stock

bu hisseyle tek siz ilgileniyor ve bilgilendirme yapıyorsunuz..teşekürler
    yalınız aklıma takılan patronun kayserili oluşu..
    bucım,de büyük ortak İ.T , da kayserili yıllardır hisseyi süründürüyor..
    Rica ederim. Sn.Sulzer.
    Sahipleri Kayseri'li fakat genel müdür Nevzat SEYOK - Yönetim Kurulu Üyesi - . 1961 yılında Malatya'da doğdu. ODTÜ Elektrik/Elektronik Bölümü'nden mezun olduktan sonra çalışma hayatına elektronik sanayinde başlamıştır. 1991'de KARSU'ya geçen Seyok, çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra 1 Aralık 2005 tarihinden itibaren Genel Müdür ...

Sonuçta aslolan hisse fiyatıdır..Haklısınız..

7. özel mesaj kutunuz dolumu ..atıyorum gitmiyor benden kaynaklanıyormuş özelden çok mesaj atan var cevaplar kutu dolmuş benim..gitmiş olması gerek..
    Son düzenleme : sulzer; 23-02-2018 saat: 16:42.
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. Gedik yatırım'daki bozuntular kimse ne yapmaya çalıştıkları belli değil.
    20'sinde 220 bin lot net mal aldı şimdi zararına 2-3 gün içinde 250 bin lot satmış.
    Takasında 1 milyon mal varken 400 bin lot kalmış.
    Sırasıyla 20-21-22-23 Şubat günlerinin takasları..

Sayfa 86/184 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •