Sayfa 31/104 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 241 - 248 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. Tipitip arkadaşım hoşbuldum....!!!

Dediğin gibi çok hisselerde güzel başarılar elde ettik......!!!

Aracı kurumlar benden bıkmıştı resmen....Soruşturma üstüne soruşturma geçirdim.Ama hiçbir borsa çetesiyle bir bağ bulamadılar....SPK tabii ki kısa zamanda para miktarındaki artışını da inceliyor....Telefon numaram 0537 382 39 60....Ama telefonda veya washapp da görüşmem.....Çünkü bu tehlikeli iş...Ben forumlarda yazıyorum ve yatırım tavsiyesi olmadığını belirtiyorum.....!!!!

Başımın ağrımasını istemiyorum....Zaten borsadan para çekip arsaya yatırmamın bir sebebi de buydu...!!!Bunalmıştım resmen soruşturmalar yüzünden .Neyse ki tertemiz çıktım.....!!!

Şimdi az parayla yine başladım ve inşallah yine destan yazacağız nasipse.....!!!

Facebook benim tavuk dükkanım...Oradan satıyorum tavukları...Yakında yine faceboook a gireceğim...Facebook u açınca facebook sayfamı yayınlarım....!!!

Tipitip kardeşim buradan olur,cemaş topiğinden olur yazışmaya devam ederiz....!!!

2. Arkadaşlar SİP hisselerinden uzak durun....!!!

Ben yonga bedelsiz açıkladı diye takılıyorum.....!!!!

Kimbilir ne zaman normal borsaya gelecekler....Borsada fırsatlar bitmez....!!!

Birinden kaybetseniz diğerinden çıkartırsınız....!!!

BORSADA FIRSATLAR HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ.....!!!

3. OLMIP kaliteli kağıt ama yabancı patron borsadan çıkartmak istiyor kağıdı....Ama spek ise hisseleri vermiyor....bir iki kere çağrı yaptı ama spek vermedi....Bu yüzden de çıkaramıyorlar ....Hisse aslında 40-50 tl değerinde.....!!!

Spek yabancı patronla anlaşırsa intema gibi olur ....Ama ben 15 i kırmadan almam OLMIP i....!!!

Sumaş SİP ,yanaşma...Atlantis adam olmaz....AVHOL operasyon yedi....İleride bir operasyon daha yiyebilir.....!!!!

Ama ben bunları şimdilik almam.İlerisini bilmem...!!!

4. Bir macera kağıdı daha var ...Tuğçelik...Bugün deli gibi işlem oldu.....Bu da operasyon yemişti....İlerleyen günlerde arkası gelir mi göreceğiz.....!!!

Bunu da takibe alacağım....Cemaşı ise 10 gündür izliyordum.....Yerli arabanın döküm haberiyle final yapabilirler diyordum ama hisse sağlam durdu......Benim gözümde teyidini aldı hisse....!!!

Yibitaş ta lot azaltacağım hafta içi...!!!Hareketi zayıfladı.Uçan çok hisse var.Başkasından değerlendireceğim..!!!

5. değerli arkadaşlar benimde takibimde begendiğim bikaç hiisse var. paylaşayım tatar kardeşim yorumların onemlidir benim için
    politeknik -- ulaş --- petrokent ---gediza --- denizli cam nedersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    değerli arkadaşlar benimde takibimde begendiğim bikaç hiisse var. paylaşayım tatar kardeşim yorumların onemlidir benim için
    politeknik -- ulaş --- petrokent ---gediza --- denizli cam nedersiniz.
    Poltek çok güzel kağıt....2018-2019 sonuna kadar 70-100 aralığı var bana göre.....!!!

Diğerleri bana gelmez...!!!

7. İSBİR ciler bilançoyu bekleyin derim.....Çok güzel bir bilanço gelecek bana göre.....231 kırılınca yeni yapacağı zirve yeri 300-350 aralığı olabilir....!!!

Ama ben isbir almayacağım orası kesin....!!!

8.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    OLMIP kaliteli kağıt ama yabancı patron borsadan çıkartmak istiyor kağıdı....Ama spek ise hisseleri vermiyor....bir iki kere çağrı yaptı ama spek vermedi....Bu yüzden de çıkaramıyorlar ....Hisse aslında 40-50 tl değerinde.....!!!

Spek yabancı patronla anlaşırsa intema gibi olur ....Ama ben 15 i kırmadan almam OLMIP i....!!!

Sumaş SİP ,yanaşma...Atlantis adam olmaz....AVHOL operasyon yedi....İleride bir operasyon daha yiyebilir.....!!!!

Ama ben bunları şimdilik almam.İlerisini bilmem...!!!
    Evt sumaş tehlikeli ama kendini bir şekilde göstermesi lazım. Bunu da ancak tavan tavan giderek yapabilir. Tabiki 3-5 binden fazla yatırılmaz. Bu da bence riske değer. Atlantis ve avholde tahsisli sermaye artırımları var.avhol yayla gibi olabilir. Atlantis mecburi 1 e çıkabilir. Olpimpe gelince verdiğiniz bilgiler doğru ama bu bedelli olayını spekler kullanmak zorundalar. Mantıklı olan ise hisseyi yükseltmeleri olacaktır. Ytd

Sayfa 31/104 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •