Sayfa 477/872 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    İyi de bu KEKO denilen vataandaş hala neye sewiniyor blançoyu bilseniz ne olur hadi bildiniz ne oldu ne değişti
    Ya adam ben vaZgeçemediğim 6 hissmden biri BANVİT diyor ilk sbh ta stop oluyor trade çakıyor zaten tahta Sığ ha kağıdı baskılayan İŞ YATIRIM SPEK ha bunun gibiler ne değişiyor hepiside KY DÜŞMANI emek hırsızı brnim gözümde bırakın bu işleri adam bide sewiniyor emoji atıyor bildim diye
    birazda şans. kimisi bir hisseyi sever gönülden bağ kurup trade eder. herkezin stratejisi farklıdır. Ben hareketi görüp tepeden almayı severim ve 2 hafta sabır gösteririm. Ben bu şekilde başarılı oluyorum o da sevdiği sağlam hisselerde dipten tepkiye oynuyor.iş yatırım speki belki 3. çeyrek 100 trilyon karı sürdürülebilir görmedi ve malı boşalttı.

2. Ne olacak bizim bu halimiz ya blanço var %50 kar ile çıkacan diye soktu bizi çok bilmişin biri blançoyla da işi yok bu nedir ya

Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Ne olacak bizim bu halimiz ya blanço var %50 kar ile çıkacan diye soktu bizi çok bilmişin biri blançoyla da işi yok bu nedir ya
    olan şey ; karlı firma 26 dan 19 a düşmüş ve hisse ucuzlamış nasıl olsa 26 a geri gelir cepte %25 net kar. Bu şekilde yatırım yapılıyor ne yazık ki . insanlar para kazanmak için değil haklı çıkmak için hisse alıyor. 50 günlük ortalama çizgisi yukari yönlü olmayan hisseyi dipte diye almak rasyonel olmaz. Amazon.com dan 5 tane en cok satan borsa kitaplarından getirttim. Hepsinde aynı şey yazıyor. ha bu yarın tavan tavanda yapabilir ama yapma şansı düşük. bu hissenin yeni tepeler yapması cok sancılı olacak.Ben teknik olarak doğru yerden aldığımı düşünüyorum. ama piyasanın yanlış düşündüğü ( yanlış fiyatladığını ) inadına girdiğim için zarardayım. Şuç kesinlikle benim. maliyetim 25. normalde 50 günlük ortalama aşağı yönlü olduğu an (veya 7 günlük ortalama 50 günlüğün altına geçtiği an ) zararına satardım veya karlı olan pozisyonumu kapatırdım.

4. Yani bekleyiş uzun sürecek ve biz mecbur bekleyeceğiz öylemi

5. tecrübe işte.bilonco 300 e kadar gelseydi bile fiyatin eski zirvelerine gelecegine son hafta inancim kaybolmustu.artik borsada herkes 6 9 ay oncesi biloncolarini asagi yukari hesaplayip fiyatliyor.ve nerdeyse 12 aylik biloncolara baktiginizda biloncoya gore hareketin cok nadir hisselerde oldugunu goruyoruz.banvitin bundan sonra kapasitesini artirip biloncoyu 400 lere veya yeni ortakliklarin olmasini saglayan calismalar yapilmasi veya bedelsiz bir bolunme temettu gibi seyler yapmasi gerekir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    olan şey ; karlı firma 26 dan 19 a düşmüş ve hisse ucuzlamış nasıl olsa 26 a geri gelir cepte %25 net kar. Bu şekilde yatırım yapılıyor ne yazık ki . insanlar para kazanmak için değil haklı çıkmak için hisse alıyor. 50 günlük ortalama çizgisi yukari yönlü olmayan hisseyi dipte diye almak rasyonel olmaz. Amazon.com dan 5 tane en cok satan borsa kitaplarından getirttim. Hepsinde aynı şey yazıyor. ha bu yarın tavan tavanda yapabilir ama yapma şansı düşük. bu hissenin yeni tepeler yapması cok sancılı olacak.Ben teknik olarak doğru yerden aldığımı düşünüyorum. ama piyasanın yanlış düşündüğü ( yanlış fiyatladığını ) inadına girdiğim için zarardayım. Şuç kesinlikle benim. maliyetim 25. normalde 50 günlük ortalama aşağı yönlü olduğu an (veya 7 günlük ortalama 50 günlüğün altına geçtiği an ) zararına satardım veya karlı olan pozisyonumu kapatırdım.
    İkili tepe olayini ve is yatirimda ki mal basma durumunu asikardi.. Bile bile lades oldum

7. Yani bu hisse uzun vade de anca mı toparlar yakın zmn da bi cacık olmazmı

8. İyi haberle mal basma bizim borsanın en eski huylarından biri...fiyat tavana gitmek istedi fakat gedik falan bırakmadı.sonra iş yatırım devreye girdi ve tüm gün yasladı...elinde milyonlarca lot mal olan kurum kademelerde 2 lotlara bile mal bastı....seans uzasaydı tabana kadar verecekti....kağıdın 200 günlük fiyatının altındaki bu satış ilginçti....diğer yandan %5 gitmiş ordan %5 geri gelmiş bir kağıdın dibi gelmiş seans sonunda hala mal verme peşindeydi....günlükçü dövecem diye tahtanın anasını ağlattılar....cuma sattıklarını yerine koymak istese tavana kitlenir....

Sayfa 477/872 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •