Sayfa 159/940 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Bence bu işin gidişatını bilen birileri var şu anda, belki de karşı taraf arandı ve soruldu, böyle bir haber var, teklif yapacak mısınız denildi..

Belki haberin öncesinden de bilgileri vardı..

Yönetimden de hiç bir röportaj vs yok..

Bulanık suda balık avlamak diyelim..

Ben kendi adıma daldım bugün , zamanında 3 liralardan satmıştım iyi para bırakmıştı, uzun zaman sonra daha fazla adetle geri döndüm...

Daha aşağılara salarsa mermimiz hazır bekliyoruz..

Her sene zararı katlanarak artan Trabzonspor bu yılda 149 milyon TL zarar açıklıyor, Özkaynak olmuş -448 milyon tl., acil nakit ihtiyacı var.
    Sözün özü 250 milyon dolarlık teklif Trabzonspor için ALTIN FIRSATTIR, gerekli düzenlemeler ise olağanüstü genel kurulda yapılır.
    Ve bu iş Türkiye de ki diğer kulüpler için de yol gösterici olur.
    Türkiye deki kulüplere bu tür teklifler gelmediği müddetce hepsi de batmak zorundadır.
    Amatörce Paylaşımlardır
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Böyle bir haber gelecekse eğer seans dışında gelir, gelecekse de teklif haberi gelir, ertesi günde tavan açar aldırmazlar,

Haber gelmeyecekse de hiç gelmez, mantığa ters yani,

Katarlılar bize teklifte bulunmadılar diye haber yollamak abesle iştigal olur..

Ama bunlara yine de güven olmaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    buradan döneceğini umuyorum ama kısmet!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Paris st germen Satılmadan önce Fransa liginde ortalarda bir takımdı....Manchester city yine aynı şekilde..v.b... Bir kaç ünlü takım daha..Şu anki durumları ortada...Adamlar 120 milyon dolara futbolcu alıyor ...Kimler alıyor genelde Katarlılar..Çinli ler ve Ruslar...Yani adamlarda takım alma modası var...Ne yapacak o kadar parayı...Trabzon yeni stadıyla Şehir Atmosferi ile bu işe uygun...ayrıca Qnb yani katar ulusal bankası trabzon nun sponsoru...K:y bu işe uyandı haberiniz ola ...eee nasıl hareket eder orasını bilemeyiz tabi..Makineye verir belki...Makine de kimseye acımaz...Asla y.t.d Fikir alışverişidir...

6. Bakın cuma günkü açıklamada yönetim kurulu kararı gerekli diyor. Bence en önemli nokta bu. Demekki karar için uğraşılacak.

7. Tek ihtimal kalıyor...el cezire haberi verirken takımları karıştırmış olabilir...Çünkü bu adamlar dünyanın her yerinden takım alıyor..O yüzden bizimkilerin haberi olmamıştır belki..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
     Alıntı Originally Posted by Borsa istanbul Yazıyı Oku
    Tek ihtimal kalıyor...el cezire haberi verirken takımları karıştırmış olabilir...Çünkü bu adamlar dünyanın her yerinden takım alıyor..O yüzden bizimkilerin haberi olmamıştır belki..
    tspor tahtası öyle demiyor ama
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 159/940 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •