Sayfa 484/872 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. banvitte üç ay boyunca sadece ancak 4 kere al sat yapmışımdır...öyle sanıldığı gibi hergün al sat yapmadık bu hissede...silverlinede yaklaşık bir ay elimde kaldı onda da bir kere trade yaptım...bu tradelerde de şansıma başarılı oldum...daha doğrusu düşüşlere yakalanmadım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    banvitte üç ay boyunca sadece ancak 4 kere al sat yapmışımdır...öyle sanıldığı gibi hergün al sat yapmadık bu hissede...silverlinede yaklaşık bir ay elimde kaldı onda da bir kere trade yaptım...bu tradelerde de şansıma başarılı oldum...daha doğrusu düşüşlere yakalanmadım...
    Ne megolomansın sen ya...

3.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Ne megolomansın sen ya...

:kahkah: başka bir şey diyeceksin sandım...bu gün işittiğim laflardan sonra senin ki gerçekten de bana moral oldu...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Bulunduğum ilde carfourda banvit bütün piliç 5.95 tl. Henüz zam yok sayılır.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bulunduğum ilde carfourda banvit bütün piliç 5.95 tl. Henüz zam yok sayılır.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu fiyatları çok iyi takip etmek lazım.....tabi şu satıcı aracı kurumları da aynı dikkatle takip etmek lazım..

neyse dostlar ben hepinize başarılar diliyorum...sataşma olmadığı sürece yazmak istemiyorum....

6. BANVT - Banvit

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bilançosu ile bu tür hareketler normaldir dostum..bu çeyrekte karı 100 milyon gelseydi hisseyi 25 tl de dahi yakalamak güç olacaktı...ama birileri gerçekten de bu hissede olanları biliyor...mesela iş yatırım...aylardır baskı kurmasının altından bu bilanço çıktı...artık banvitin market fiyatlarına vede iş yatırımın hareketlerine odaklanmak gerekiyor...çünkü bunlar ipucu veriyorlar...
    Son çeyrek bilançosunun iyi gelmeyeceği herkes tarafından biliniyordu sorun o değil, bu hissedeki avantaj çarpanlara göre ucuz olması ve karlılık odaklı bir strateji içerisinde olması fakat bence onemli olan daha öncesinde alım yapmış ve büyük hacimler yaptırmış kurumların ne zaman tekrardan piyasaya cıkacağıdır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by rme45 Yazıyı Oku
    Son çeyrek bilançosunun iyi gelmeyeceği herkes tarafından biliniyordu sorun o değil, bu hissedeki avantaj çarpanlara göre ucuz olması ve karlılık odaklı bir strateji içerisinde olması fakat bence onemli olan daha öncesinde alım yapmış ve büyük hacimler yaptırmış kurumların ne zaman tekrardan piyasaya cıkacağıdır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum ssregitoss dostumuz 2017 yılında çeyreklerde yapılan sırası ile 30 70 116 37 karların piyasadan çekilen şeker piliçin boşluğundan kaynaklandığı idiası beni düşündürüyor...dostumuz mealen oluşan o başarının brf nin başarısı değil ( ki ben brf nin pazarlama başarısına bağlıyorum...yoksa sihirli bir el değmiş gibi birden bire zarardan kara geçilemezdi ) piyasadaki arz eksikliğinin neden olduğunu söylüyor...

bir de artık yeni teknikler ile bir tavuğun 5 kilo değil de 4 kilo yem ile büyüyebildiğini buda maliyetleri düşürdüğünü buda üretimin çok olmasına neden olduğunu tabi buda arzın fazla olduğunu dolayısı ile fiyatlar üzerinde bir baskının oluştuğunu söylüyor....başkası söylese belki de ciddiye almayacaktım ama dostumuz sektörün içinde..bir de son çeyrekte ihracatın üçüncü çeyrek ile aynı kalması düşündürücü...ben ihracatın daha da artacağını ve tahminen 115 milyon tl lere çıkacağına inanıyordum..

ayrıca dostumuz istenirse kapasitelerin rahatlıkla %10 artırılabileceğini söylüyor...buda fazla arz potansiyeli demek...

birinci çeyrekte %6 ikinci çeyrekte %11 üçüncü çeyrekte %17 ve son çeyrekte yine %6 lık kar marjları oluştu...birinci ve sonuncu çeyrekler hemen hemen aynı oluyordu...asıl karların yapıldığı çeyrek ikinci ve üçüncü çeyreklerdir...

eğer önümüzdeki bilançolarda 2017 yılının birinci çeyreği olan 30 milyon tl kardan daha iyi karlar gelirse çok iyi olur...bizim batmanda şen piliçin fiyatı 8 tl idi banvite ise dün bakabildim ve orda da kampanya yapılmış idi ve markette 6,75 tl idi...

kısacası bilançoları çok iyi takip etmek lazım...bunun ile birlikte tavuk fiyatlarını vede şu satıcı iş yatırımı çok yakından takip etmek lazım...2018 bilançolarının 2017 den iyi olmasını bekliyorum ama yine de burası borsa hiç belli olmuyor...benim korkum olası bir arz fazlasının eritilememesidir...iş yatırım baskı kurmaya devam ederse pek hoş olmaz...ama baskının azaldığı her vakitte iyi tepkiler verme potansiyeli var...ben arkadaşların ricası üzerine bu hisseye girmeyeceğim ama elimden geldiğince her yönüyle takip etmeye çalışacağım...

topikte ssregitoss dostumuzun vereceği bilgiler son derece önemli...bu dostumuzun bilgi akışını kesmemesi gerekiyor...

8. Bence bilinmeyen bir durum var, olumlu ya da olumsuz olabilir ama bir şekilde hisse bu yüzden baskılanıyor, iş yatırım ve finansmanın bir hesabı var, gün gelir anlarız da diyemiyorum bir şeyler döndürüyorlar.

Sayfa 484/872 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •