Sayfa 422/651 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Bugün Meclis’ten iflas kanunu geçti sistem değişmiş direk iflas yokmuş önce faaliyete devam esas alınıyor sanırım bize Nasıl yansır bilmem ama VEDAT sanırım bu kanunu bekliyordu gene hangi alavere dalaverenin peşinde bakalım yeterki kotta kalalım bi dümen çevirir elbet

2.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Bu forum sana mı zimmetli....

Sen burada tam kararın vermişsin batarken demekle faaliyeti devam eden şirket hakkında konuşuyorsun bu söylemin insanları yanıltacağından suç işlediğinin farkındamısın....
    Sanirim.ill kez haklisin. Moral bozukluguyla senin tam defalarca yaptigin umit pompalamanin tam teraini yaparak hata ettim. Sen haric tüm ortaklardan ozur dilerim

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Sanirim.ill kez haklisin. Moral bozukluguyla senin tam defalarca yaptigin umit pompalamanin tam teraini yaparak hata ettim. Sen haric tüm ortaklardan ozur dilerim

Sen hariç! [emoji1304]
    İnsan ortağı hakkında böyle düşünmez (gerçekten aynı paydadaysak) sonuçta aynı gemideyiz...
    Bence sen küçük yatırımcı gibi davranmıyorsun .....

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Sen hariç! [emoji1304]
    İnsan ortağı hakkında böyle düşünmez (gerçekten aynı paydadaysak) sonuçta aynı gemideyiz...
    Bence sen küçük yatırımcı gibi davranmıyorsun .....

Ya tamam kardeş. Karşılık li bos bos konusarak burayi kadinlar hamamina cevirmenin bir manasi yok. Ben artik cevap vermeyeceğim sana. Ayrica buyuk yatırımcı olsaydik bu halde olmazdik.....

5.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Ya tamam kardeş. Karşılık li bos bos konusarak burayi kadinlar hamamina cevirmenin bir manasi yok. Ben artik cevap vermeyeceğim sana. Ayrica buyuk yatırımcı olsaydik bu halde olmazdik.....

İyide kardeşim sen başlatın beni hedef göstererek...
    Bence sen işini iyi yapmıyorsun...

6. bir kisim arkadas umitli bir kisim karamsar ama nedense her iki dusunce de birbirine laf yetistiriyor. Bilerekmi yapiyorsunuz anlam veremiyorum cunku. Karamsar olan ve hic cikis yolu olmadigini dusunup hala buralarda nasil olabiliyorsunuz, yok param pul olmus yok bilmem ne , gecin bu ayaklari, burada olan ve elinde her hissesi olan bir umitle bekliyor kandirmayin kendinizi

7.  Alıntı Originally Posted by Hisse100 Yazıyı Oku
    Al yada sat düşüncesi değil derdim. Sadece düşündüklerime katkınız olursa sevinirim.

Şimdi bu şirket internet sitesini kiraladı ama kiralayanında faaliyeti halen yok. Şahsen ben alsaydım şimdiye çoktan faaliyete sokardım. Demekki amaçlanan kiraya vermek değil peki ne?

Spk dan süre kazandı... Ne hikmetse bir ay içinde durum iyi yada kötü netleşir diye düşnüyorum diyor bloomberg de sonra bu olay oluyor. Aynı onun dediği gibi iyi yada kötü nisan ayı yön belli... Yön ne olur?

Bu şirket satılıyor yada ortak bulunduysa söylermisiniz hisse değiştirmesi için bundan ideal zamanmı olur. Ne hikmetse uzunca bir süredir hep hacimli gidiyor. Kendimce soruyorum Evet düşüyor ama ben düşerken bile cesaret edemiyorum almaya alan ne düşünüyor çevremde riski çok seven var 50-60 kişiye sordum fiyat bu alırmısın diye sadece 1 kişi alırım dedi inanın sadece 1 kişi ki bu 60 kişi içinde zamanda tahtadı kapanan yada kötü yatırım yapıp %80 ile kol kesenler bile var.

Birde akgirayın hiçbir lafına güvenmem. Planını çok önceden yaptı şimdi yakında gösterecek şapkadaki asıl tavşanı..
    Bu yazının altına aynen bende imzamı atarım. YTD.

8. 25 te alici yok ogleden sonra ya 24 e indirmek zorundalar yada akşamki seans hacimsiz olacaktır eslesmelerde görünen bu

Sayfa 422/651 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •