Originally Posted by reha kaya Pehhh... Iki dakikaligina gelip, ahkam kesmek kolay! Benim gibi 5-6 sarisini mutlu ettikten sonra, dikelin burada! bulsak sarışını... mutlu etmek için bir formül de bulurum...
Originally Posted by guneysu bulsak sarışını... mutlu etmek için bir formül de bulurum... Tekelci Amcamda kasa kasa var, dusundugunuz seye bak!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Tekelci Amcamda kasa kasa var, dusundugunuz seye bak! Davşanlıdaki tekelci amca bana küs galiba.. bizanstaki tekelci amca, hötöröfmüdür nedir, tükkana bile sokmuyor. emekli maaşı ile geçinenler, mekana giremez... tabelası asmış..
Originally Posted by guneysu Davşanlıdaki tekelci amca bana küs galiba.. bizanstaki tekelci amca, hötöröfmüdür nedir, tükkana bile sokmuyor. emekli maaşı ile geçinenler, mekana giremez... tabelası asmış.. **** Bizansli Tekelci amca hakli, 1.300-1.500 maas alan hotorofun ne isi var orada? Ben olsam, sopaylan kovalardim!
Saati 04 ettik yine, uzanıp tv izlerken zıbarayım, tükkan emin elerde, sarışınlar ile oynaşıyor.. havalar azcık ısınsın, bir ziyaret edeceğim davşanlı tekelci amcayı, bizans maduru emekliyi eyi karşılar inşallah...
Originally Posted by guneysu Saati 04 ettik yine, uzanıp tv izlerken zıbarayım, tükkan emin elerde, sarışınlar ile oynaşıyor.. havalar azcık ısınsın, bir ziyaret edeceğim davşanlı tekelci amcayı, bizans maduru emekliyi eyi karşılar inşallah... Iskender ismarlar geri postalar, yegenine Bizansta oyle yapmislar!
Originally Posted by reha kaya Iskender ismarlar geri postalar, yegenine Bizansta oyle yapmislar!
Originally Posted by guneysu Yalanmi soyluyoruz, neyse onu deyoruz! 1.5 Sikender sonra yallah!
Forum Rules
Yer İmleri