Sayfa 161/909 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by ogon Yazıyı Oku
    Bunu zaman zaman yapıyor. Geçenlerde ben de 15.40 ortalama ile aldım. 14.30 lara kadar düştü. 1 - 2 hafta içinde 18 leri geçti. Sakin zararla satma dostum. Tcell gibi malın olsun. Sabret

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Inan korktum ama yaklaşık 10000 lot aldım secim dönemine kadar biraz daha defansif olur diye düşündüm faizler yükseldi diye sanayii hisseleri özellikle inşaatlara çalışan firmalarda biraz kar düşük gelebilir 2 sene icin de bi süreci biraz daha defansif diyebileceğimiz en azından kar düşüşü dramatik olmayacak tcellde geçireyim dedim ama 2 gündür canımızı okudu artık bize sabretmek düştü sanırım en az 3 sene bekleyeceğim sabırla yerli otomobilde ne yapabileceği de ayrıca başka bir beklenti

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Tcell testere gibi gider demiştim önceki mesajlarımda. 2-3 gün üst üste çıktığı nadirdir. Çıktığı yere geri döner. Tam bir trade hissesidir. Karı görünce çıkıp ertesi gün daha alttan alabilirsiniz. Grafigine bakarsaniz teyidini görebilirsiniz.
    Bir de aha yükseldi kaçırdım diye üzülmeyin. O kaçırdığıniz yerin daha da asagasina gelecektir. ;)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ağır sakin bir hissedır diye düşündüm ama 2 gündür çok hızlı düşüyor sebebi ne acaba çok mu yükselmişti de düştü 3 sene tcell de beklemeyi düşünüyorum artık bize sabretmek kaldı ama 2 gün de kötü düştü

3. OV trend kanalı açısından güzel bir alım noktasındayız.

tcell.jpg

4.  Alıntı Originally Posted by ogon Yazıyı Oku
    OV trend kanalı açısından güzel bir alım noktasındayız.

tcell.jpg
    Evet aslında alım için uygun yerler ama maalesef düştükçe düşüyor sanki benim almamı bekliyordu artık sabretmek bize düştü

5. Gırtlağına kadar yabancının hakim olduğu bir hisse. Beklentisi var. Bu kadar baskı normal değil. Zaten az bişey ky var, epey de adam döktüler. Bir teşvik açıklaması ve bu kadar saçma kademelerle anında yukarı yapıştırırlar. Ama doğru yerde doğru zamanda olur muyuz bilinmez.

Şu Ceo'yu değiştirsinler, cenabetlik onda.
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir

6.  Alıntı Originally Posted by Ruşen Ali Yazıyı Oku
    Gırtlağına kadar yabancının hakim olduğu bir hisse. Beklentisi var. Bu kadar baskı normal değil. Zaten az bişey ky var, epey de adam döktüler. Bir teşvik açıklaması ve bu kadar saçma kademelerle anında yukarı yapıştırırlar. Ama doğru yerde doğru zamanda olur muyuz bilinmez.

Şu Ceo'yu değiştirsinler, cenabetlik onda.
    Ne zamandır ve kaç maliyetle tcelldesiniz

7.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Tcell testere gibi gider demiştim önceki mesajlarımda. 2-3 gün üst üste çıktığı nadirdir. Çıktığı yere geri döner. Tam bir trade hissesidir. Karı görünce çıkıp ertesi gün daha alttan alabilirsiniz. Grafigine bakarsaniz teyidini görebilirsiniz.
    Bir de aha yükseldi kaçırdım diye üzülmeyin. O kaçırdığıniz yerin daha da asagasina gelecektir. ;)

Ne zamandır ve kaç maliyetle bekliyorsunuz bir de tcell de hedefler ne

8.  Alıntı Originally Posted by Bendeniz Yazıyı Oku
    Ne zamandır ve kaç maliyetle bekliyorsunuz bir de tcell de hedefler ne

Ben 15.50 yi geçtiğinde kademeli satıp verdim hepsini. Geçen sefer de 16 üstü vermiştim. Geri geleceğini biliyorum her seferinde. Şimdi alım için uygun aslında.
    Cuma akşamı değerlendirebilirim.

Sayfa 161/909 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •