Sayfa 180/323 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1.  Alıntı Originally Posted by mrhztkn Yazıyı Oku
    Mohikan hocam saygilar. TSPOR Sayimini listede bulamadim nacizane sayimini sizden rica etmek mumkun mudur? Su siralar satis sozcukleri dolasiyor, bugun tavandan dondu. Daha once sayildiysa verdigim rahatsizlik icin ozur dilerim.
    Tesekkurler simdiden.
    Mohikan hocam belki görmemişsinizdir.
    Sayıglar.

2. sn:mohikan
    bucım,krstl,tektu üçüde hisse portföyünde bulunuyor..bu hisseler,de sayım yaptınızmı bulamadım..?
    rica etsem bakabilirmisiniz ..zagor kardeş..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Nolcak bu yunsanın hali.

Bana ne var bu şirkette demiştin alt tarafı bir tekstil şirketi demiştin.

Bak nasıl gidiyor hergün artı 5 -6 -7.

Teknik deli rally yi söyledi bana ama benim anlamadığım bunu eliot nasıl göremiyor. ?

bence eliottan ziyade biraz ön yargı var.
    Son düzenleme : Sacrosanct; 06-03-2018 saat: 20:01.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. Daha 2 leri görecek sacro Hocam öyle dedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mohikan abi; nugyo için çok teşekkür ederim.Şu an durumu içler acısı gibi görünüyor.Sürekli sizi takip ettiğim için bazen nazımıza ver yav.İnanın cebimde yorumlarınızın 14 tanesini taşıyorum.😊
    Bir diğer konuda burayı okuyan arkadaşlara..Sizlerde insansınız hatalarınız olur,varda... bunları emin olun okuyoruz.Ama ön yargı deyince dur orda arkadaşım.Ben mohikan bey ve sacrosantı değil burada kimseyi tanımam.Ama her soruya eğrisi ile doğrusu ile cevap veren,emek tüketen bir kişiyede saygı duyarım.Kendi adıma yaşım 18 geceli çok seneler oldu,aklıma yatanları alır torbaya doldururum.YTD

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Nolcak bu yunsanın hali.

Bana ne var bu şirkette demiştin alt tarafı bir tekstil şirketi demiştin.

Bak nasıl gidiyor hergün artı 5 -6 -7.

Teknik deli rally yi söyledi bana ama benim anlamadığım bunu eliot nasıl göremiyor. ?

bence eliottan ziyade biraz ön yargı var.
    Hayır Sacro ön yargı yok. Elliot dalga sayısını hesaplar, dalga boyunu tahtanın sahibi belirler.

Düzeltmelerde 2 kez Elliot ihlali yaptı, bunları 1-2 hafta önce sayım istediğinde vermiştim.

Ayrıca 1000 tane hissenin olduğu bir ortamda temel analiz yapacak zamanım yok.

Sadece tekstil sektöründe son 20 yıldır genel bir düşüş olduğunu biliyorum o kadar.

Başka birisi de laf sokmuş 2 TL olacak dedi diye .

Uzun vade ( bana göre uzun vade 2-3 yıldır) 2 TL demişsem bunu 2-3 yıl sonra konuşalım.

Dolar bazlı sayımda ise deniz bitti. Bundan sonra uzun vadede hedefi 0.4 USD'dir.

Bu yazı da burada dursun.

DUHUL : 1999

7.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    sn:mohikan
    bucım,krstl,tektu üçüde hisse portföyünde bulunuyor..bu hisseler,de sayım yaptınızmı bulamadım..?
    rica etsem bakabilirmisiniz ..zagor kardeş..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Alıntı Originally Posted by mrhztkn Yazıyı Oku
    Mohikan hocam belki görmemişsinizdir.
    Sayıglar.

2 yıl önce TRABZON'u saydım ve insanlara iyilik olsun diye Trabzon topiğinde gidip astım.

Yemediğimiz hakaret kalmadı. Çünkü futbol fanatizmi gözlerindeki perdeyi kaldırmayı engelliyordu.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

3 büyüklerden sonra kalan tek spor hissesini de saymazsak olmaz.

TRABZONSPOR...

Tam 4.5 ay önce görüşümüz buydu.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Spor hisselerinden temeli en kötü ve prim yapma potansiyeli en az olan TRABZONSPOR, dip taraması yapması beklenirken kendinden beklenmeyen bir ralli gerçekleştiriyor.

Mübarek, karşımda sanki BRENT petrol grafiği var.

Hisse Flama üstüne flama yapıp duruyor, durduramıyoruz kardeşim.

Emme uzun vade düşünenler için kötü bir haberim var.

Bu hissenin 1 dibi daha var.

2011'deki 11.65 zirvesinden gelip 2015'te 1.18 ile sonlanmış görünen dramatik düşüşünde dip henüz görülmedi.

Uzun vade sayımda 2011'den gelen 6 dalgalık düşüşün, 5. dalgasının düzeltmesini (Yani (IV) dalgası) yapıyor.

Kısa vade bu (IV) dalgasının sayımında ise 5 dalgası var. 4. tepesini yapıyor. 1 tepe daha var.

Flama hedefi 4.20-4.30 arası bir yerde bitiyor.

Ondan sonra bu hisse 1 TL'ye doğru son yolculuğuna çıkacak.
    Trabzon Topiğine gidip astık. O zaman Trabzon 3.08.

%30-40 prim yapabilir. Sonra nominale düşecek dedik.

Bir küfür yemediğimiz kaldı.

Lem oğlum yükselecek diyoruz işte. O zaman sat, düşünce yine al diye insanlık yapıyorsun.

Adamlar bodozlama sığır sürüsü gibi saldırdı.

Ne oldu? Ligde başarısız sonuçlar yüzünden son rallisini 4'leri göremeden 3.80'de bitirdi. Bugün baktım 3 TL olmuş.

O dangalaklar ne yapıyor şimdi merak ediyorum.

Türk halkı hakikaten fesatlık ve hasetlik boyutunda dünyada liderliğe oynuyor.

Bilgi ve akıldan nefret ediyor.

Her şeyi Allah'a havale ederek bir şeylerin değişeceğini umuyor.

Forumda da o kadar çoklar ki. Tek kelimeyle İĞRENİYORUM.

O nedenle kendi topiğimiz dışında bir yere yazmak istemiyorum.

Çünkü yazdığım bir kaç topikte bunu yaşadım. İnsanlar sanal alemde sadece birbirine hakaret ediyor.

Güncel hayatta amirine, patronuna,karısına, komutanına, müdürüne, kaderine kusamadığı kini ve nefreti burada kusuyor.
    TRABZONSPOR...

Özsermayesi kadar zarar açıklamış ve batık bir şirket var ve Araplar bunu alacak diyorlar.

Arap da olsa bunlar geri zekalı değil herhalde. Neden zarar eden ve etmeye devam edecek olan bir futbol kulübünü gelip alsınlar.

Diyelim adamlar aptal ve Trabzonu alacaklar.

O zaman şu ORTA VADE sayımındaki gibi bir senaryo olacaktır.

8 dalgalık trendin 3 zirvesi yapılmış. 1.94 altına inmezse sayım bozulmaz ve 3.82 üstünde 5 zirve ile 5 TL üstünü görebilir.

KISA VADE...

3.80'den başlayan 9 dalgalık trendin 3. dalgaları başlamış ve 2 TL altında ilk dibini yapmış.

Satılma haberi çıkınca verdiği tepki eğer 2.54'ü geçse idi düşüş yönlü bu sayım bozulacaktı.

Ama 2.53'ten aşağı döndü. 2.54 yukarı geçilmedikçe yönü aşağı olup hedef 1 TL altıdır.

UZUN VADE...

HAFTALIK grafikte 12 dalgalık trendin 4. dibi 1.18 ile yapılmış.

Bunun altında 8 dibi daha var.

Tepki dalgası ( yeşil 4) en fazla 5.27'ye kadar çıkabilir.

DUHUL : 1999

Sayfa 180/323 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •