Daha fazla olmaz; çok kıskanç birisin ,kıskanma çalış seninde olur.bu forum da gerçekleri yazan biriyle ilk kez karşılaşıyorsun. Zaten kimsenin inanmayacağını bildiğim için gerçekleri bu kadar rahat yazıyorum.yoksa salakmıyım kendimi deşifre edeyim.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana kör havuzda saat 18 ; 05 kimsenin aracı kurumları görmediği saat te finansyatırımın 35 bin lot sattığını söylüyorum.bak bakalım yalanmı
noluyo bakim burada huoo
Arkadaşım nerelerdesin kimse inanmıyor bana. Mır mır ları ne yaptın ,ben kardeşi gyo yu sattım.
Sayın Beyaz sayfa sen satış yazdikca kağıt yukarı gidiyor hergün %5 yukari satış yaz baride nisan 10 a kadar 2 li rakamlara varalim 😀 ytd..
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Ben geçen 1 TL den sattım sonra 90 kr tan geri aldım onu da 1,1 TL de sattım.genel kurul tarihine kadar elimdekilerini sıfırlamayı düşünüyorum.nasıl olsa Tatar alıyor.sonra düşer ben size destek atarım.şu anda dökülen YAPRAK ları toplamakla meşgulüm.KLNMA ve RAYSG de ki hedeflerime ulaştım.alan da kazansın ,ben aç gözlü biri değilim.raysg gibi gizli bir hazine de kaplm. Benim görevim düşeni ayağa kaldırmak.
Yer İmleri