Sayfa 276/919 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 7348 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    rızza burada 50 milyon lot ile işlem yapıyordu ancak elinde satacağı daha 156 milyon lot hissesi daha var... cemas ı buralardan alıp, kenara atmaz.... o kadar hisseyi elinden çıkarması kolay değil... ytd..
    elde o kadar hisseyi niye satsın.Sirketin sahibi adam.Para lazımsa şeker fabrikasını almak için lazımdır o sebeple çekebildigi kadar yukarı çeker satabilcegi en az loria en yüksek karı eder.Bu fabrikaları almak istiyorsa fiyatı çekebildigi kadar yukarı cekecek bu hareketler bunun sancısı bence.Fabrikalar için rakip çoktur çünkü.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 600 bin alım 400 bin satım oldu tabanda

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

4. valla vartolu burada olduğu için takip ediyorum.Verus almıştı çok bekledi o kâğıtta.O alınca bende almıştım epey kar ettim o kağıttan.haftalik bekleyin bu kağıdı derdi.onun hatrına izledim tahtayı aynı dgate gibi hareket etti.A grubu bir hisse ve artık kara geçmeyi hakediyor.Rizanin şirketini büyütmeye hevesli olduğu anlaşılıyor.Eger o zirveyi sağlam geçerse vay babam vay işte o zaman iyi gider.Bendeniz çok küçük kyyim o yüzden hisse alırken 50 kere düşünüyorum.Yalniz şu açığa satış denilen şeyi öğrenmek istiyorum bir sözleşme imzaladım aracı kurumla ama nasıl yapacağım bilemiyorum.Piyasa kafa tutma yerine alışmak lazım bence.

5. 2kelamda vartolu yazsaydi keşke

6. daha oncede cok manıpılasyon olmus bu hıssede hay beynıme ben

7.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    elde o kadar hisseyi niye satsın.Sirketin sahibi adam.Para lazımsa şeker fabrikasını almak için lazımdır o sebeple çekebildigi kadar yukarı çeker satabilcegi en az loria en yüksek karı eder.Bu fabrikaları almak istiyorsa fiyatı çekebildigi kadar yukarı cekecek bu hareketler bunun sancısı bence.Fabrikalar için rakip çoktur çünkü.

Bunlar Bildiğin gibi değil adamlar cambaz her türlü numara var emin ol buralardan bizim gibi küçük yatırımcıya mal Kaktırması Değil bir tane iki tane de şeker fabrikasına aldırır daha 3-4 ay önce 1,50 deki hisseyi 3-4 kat yüksekten satıyor nasıl kar etmesinki

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. https://youtu.be/-eSpiwGcW2k

Gömün ulan beni CEMAŞ çukuruna.....!!!

AGA ya güvenim sonsuz....!!!!

İşte beyazım 155 kapattık........!!!!

Ne tavanlar ,ne tabanlar yaşadık beyazda......Aaaaahhh ulan en parasız zamanım olan 2017 eylül-2018 19 ocak arasına denk geldi yükselişi......Neyse az bir lotla bile yine kazandırıyor.......!!!!

Yeni çukurlar bulmak lazım........EN BÜYÜK ÇUKURUM BEYAZ ÇUKUR......!!!!

Cemaşım da bebek çukurumuz.....!!!!

https://youtu.be/-eSpiwGcW2k

Sayfa 276/919 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •