Sayfa 252/472 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Bravo, bugün 10 Tl. nin altına sarkmadı. Teşekkür ediyoruz kendilerine, bizleri yani ky'leri düşündükleri için.

2. hissenin temel analizi malum, uyuyan-daha doğrusu uyutulan- bir dev misali ama teknik analiz konusunda bir yorum alabilir miyiz işi bilenlerden, hacim hala düşük olmakla birlikte en azından düşüş trendi sona erdi denebilir mi?
    dön dolaş burda durdum, yazdıklarımı uydurdum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by jackbristow Yazıyı Oku
    hissenin temel analizi malum, uyuyan-daha doğrusu uyutulan- bir dev misali ama teknik analiz konusunda bir yorum alabilir miyiz işi bilenlerden, hacim hala düşük olmakla birlikte en azından düşüş trendi sona erdi denebilir mi?
    Tam bir uyuz eşek. İnsanı çileden çıkarır.

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Tam bir uyuz eşek. İnsanı çileden çıkarır.
    Pramit menkul değerler alım yapmış. kap'ta bilgi verilmiş. 01-13 Mart tarihleri arası.

5. zxcvb_2018
    6 gün önce

broker palavracısı topluyorum hopluyorum dıye sallama senette2 aydır tek gercek alıcı benim diger yerde minefe palavracısıyla tavan tavan gidiyordunuz senet %30 yakın deger kaybetti kimin borazancılıgını yapıyorsunuz 3 kurus para icin bayagılaşmayın ahlakınızı bozmayın burdada filiz var taseronluk yapmayın
    Mynette çakallar türemiş.. Hayır, bir de kendisi ahlaksızlaşıp bize ahlaksız diyenler var insanlar ne garip
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    Mynette çakallar türemiş.. Hayır, bir de kendisi ahlaksızlaşıp bize ahlaksız diyenler var insanlar ne garip
    Ege Profil hissesinin alımı ve satımı zahmetli. Siz ve bazı arkadaşlar, hissede çok büyük beklentiler yaratıyorsunuz. 10 Tl.'ye yakın satışlarda bile alan yok. Niçin bu fiyatlarda almıyorsunuz. O halde sizler kime hizmet ediyorsunuz diye düşünenler haklı o zaman. Bu hisse istenilse çok hızlı bir şekilde çok yüksek fiyatlara gidebilecek derinliğe sahip ama sahibi yok. Hareketsiz hisse hiç bir zaman cazibe merkezi olamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesidir. SakınMalınızı kaptırmayın.Hiç kimse bu şekilde risk alıp tanımadığı insanlara tavsiyede bulunmaz. ben bu riski alıyorum ve tavsiyede bulunuyorum.Yanlız beklemeyene çorba yok bekliyeceksiniz en az 2 veya 3 yılüç heneli rakamlara gittiğini göreceksinizkron 3 yılda 1 tl den 20 tl ye gltti. logo2 tlden 60tl'ye4-5 yılda gitti egeendüstri 3 tl den 300 tlye12 10 yılda gitti.
    Nostalji[emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Ege Profil Genel Müdürü Ergün Çiçekçi, Hindistan, Brezilya, Şili ve Portekiz gibi ülkelerdeki satış hacminin 21 milyon avro civarında olduğunu belirtti. Bu haber2016 yılının haberiEge profilonun kendi sitesine girin haberler başlığına girin okuyun daha sonra şirket kendi satıilarını revize etti ihracat hacmini fabrika tamamen bitince, yine bir yerde okudum ege bölgesi ihracatçılar birliği yayın organından olmuş olabilir sizde araştırın ihracat rakamının çok afaki gelecek ama 800 milyon avro olarak revize etti son olarak ergün çiçecinin 1 milyar ciro hedefi iç piyasa.sonra pişman olmayınelinde 5000 lotu olanın 2 veya 3 yıl sonra 500 bin tlsi olması çok uzakta değil...
    Nostalji[emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 252/472 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •