Originally Posted by Hacimsiz Zeytin usta gittiginde anlamaliydik tespitleri hep dogru sessizliginde biseyler vardi yani. İnsallah maliyetimizi kurtaririz yoksa zarardan ziyade zamanimiz heba olacak 1.7x lerden al satlardan sonra bir daha girmedim , ata yatırım direk satışa başladı , kağıdın şekli şemali kaydı düşen bıçak elle tutulmaz
Originally Posted by zeytin 1.7x lerden al satlardan sonra bir daha girmedim , ata yatırım direk satışa başladı , kağıdın şekli şemali kaydı düşen bıçak elle tutulmaz Nerdesin usta ya bu kadar takipcin vardi yanliz biraktin bizi sen olsan bende coktan stop yapmistim. Neyse seviyorum seni
Originally Posted by Hacimsiz Nerdesin usta ya bu kadar takipcin vardi yanliz biraktin bizi sen olsan bende coktan stop yapmistim. Neyse seviyorum seni başka kağıtlarda ters ayakta yakalandım , oralarda sürünüyoruz
Originally Posted by zeytin başka kağıtlarda ters ayakta yakalandım , oralarda sürünüyoruz Sen ters yakalandiysan biz zictik😅 neyse gecmis olsun usta ara sira ugra ama ozletme kendini
Originally Posted by Hacimsiz Sen ters yakalandiysan biz zictik neyse gecmis olsun usta ara sira ugra ama ozletme kendini her zaman dediğim gibi ben çömezim , merko hep ekranımda duruyor izliyorum ekstra birşey olursa söylerim kurumlar 1-2 kademeye oynuyor , ondan dolayı kağıt kımıldamıyor
Originally Posted by zeytin her zaman dediğim gibi ben çömezim , merko hep ekranımda duruyor izliyorum ekstra birşey olursa söylerim kurumlar 1-2 kademeye oynuyor , ondan dolayı kağıt kımıldamıyor Eyvallah usta geri doneceginden eminim heyecan guzeldir
alan satan kımler arkadaşlar...
Originally Posted by kartallı alan satan kımler arkadaşlar... 2018-03-14_14h06_15.jpg Haydi bakalım fazla ürkütmeden indigin gibi yavaş yavaş çık bakalım
Forum Rules
Yer İmleri