Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8643 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Bak dostum doğru teknik paylaşıp sacroya danışıp öğrenmeye çalışmak ayrı böyle paylaşan birine tek laf ettimmi. Ama grafik paylaşıp 40 kilo ego basıp herkese ters davranan soru soran adamı tersleyen adamdan bahsediyoruz. Bu ayrı. Arasında fark var anlatabildim mi. Şimdi biri teknik paylaşıp sacroya da soruyorsa böyle olurmu şöyle yapılırmı dye adam öğrenmeye çalışıyo başımızın gözümüzün üstüne. Ama tam tersi 2 grafik paylaşıp(onu da yanlış paylaşıp) Ters yapıyosa millete yanlış öğrenmelerine terste kalmalarına sebebp oluyosa bu ayrı o yüzden haddini bildirdik. Yani demem o ki yarım doktor sakat bırakır. İİkisi arasındaki farkı anlatabilmişimdir umarım
    grafik çizip senet tutturunca ego şişirmek kadar başkasının çizdiği grafiğe bakıp sadece ona göre işlem yapmakta hata. bu şekilde senet alıp satan kişi borsayı erkenden bıraksın bir zahmet. internet ağzına kadar teknik analiz dökumanı ile dolu açın araştırın okuyun kendinize ait bir tarz yaratın. atla deve değil bu işler. kar veya zararı başkalarına endekslediğiniz sürece toplamda kaybedeceksiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by gourmont Yazıyı Oku
    grafik çizip senet tutturunca ego şişirmek kadar başkasının çizdiği grafiğe bakıp sadece ona göre işlem yapmakta hata. bu şekilde senet alıp satan kişi borsayı erkenden bıraksın bir zahmet. internet ağzına kadar teknik analiz dökumanı ile dolu açın araştırın okuyun kendinize ait bir tarz yaratın. atla deve değil bu işler. kar veya zararı başkalarına endekslediğiniz sürece toplamda kaybedeceksiniz.
    Bi bakın hele bu arkadaş bunu bana mı yazmış :D Yazdıysa hangi kafayla yazmış bulun gelin o içtiğindne bana da. Arada lazım oluyo :D

3. [QUOTE=gdeniz90;1873415]Bi bakın hele bu arkadaş bunu bana mı yazmış :D Yazdıysa hangi kafayla yazmış bulun gelin o içtiğindne bana da. Arada lazım oluyo :D[/QUOTE

başkasının çizdiği tek grafiğe bakıp senet alıp satanlara yazıldı dostum . o yazıdan nasıl kendine yordun orasıda ilginç

4. [QUOTE=gourmont;1873427]
     Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Bi bakın hele bu arkadaş bunu bana mı yazmış :D Yazdıysa hangi kafayla yazmış bulun gelin o içtiğindne bana da. Arada lazım oluyo :D[/QUOTE

başkasının çizdiği tek grafiğe bakıp senet alıp satanlara yazıldı dostum . o yazıdan nasıl kendine yordun orasıda ilginç
    Benim yazımı alıntılamışsın o yüzden şaşırdım ben de. Evren de orada dalga geçti. Evren de gidip başkasının lafına göre kağıt alıp satmayacak kadar tecrübelidir. Kusura bakma yanlış anladım yazdığını

He bu arada bu yunsa çökebilir size diyem.

yarın çok önemli bir gün.

Günlük sat yedi kademeler bomboş. Bi bakmısınız aşaya devre kesmiş.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    He bu arada bu yunsa çökebilir size diyem.

yarın çok önemli bir gün.

Günlük sat yedi kademeler bomboş. Bi bakmısınız aşaya devre kesmiş.
    Haha ha ha...Yav elin de olan olur....Gece gece kalbine mi indirecen adamın....

Mohikan hoca nın topiğin de Piyasa değerini bilanço dan sonra 240 milyona kadar tolore edilebilir demiştim.237 milyona değmiş geri dönmüş.....

Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Haha ha ha...Yav elin de olan olur....Gece gece kalbine mi indirecen adamın....

Mohikan hoca nın topiğin de Piyasa değerini bilanço dan sonra 240 miyona kadar tolore edilebilir demiştim.237 milyona değmiş geri dönmüş.....
    Ben şöyle düşünüyorum. bu yünsa bu günlük macd ile önce çökecek mesela sallıyorum 6,50 ye 1 ay sinirecek.

sonra 2018 in kağıdı olacak bu yunsa.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •