Sayfa 70/439 ÝlkÝlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 3512 madde; 553 - 560 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996

haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin
    bir hafta yarýþalým.
    bir halt olacaðý yok.

2.  Alýntý Originally Posted by þahna Yazýyý Oku
    bazý kurumlar dediðim yabancý menþeli kurumlar.
    örnek meri alýþ satýþ yapar ama takas saklama yetkisi yoktur citi veya döçe de saklar.
    Iste bu yüzden diyorum ya.
    Pastaya baktýðýmýz zaman citi satmýþ diyoruz.öbür taraftan takaslara bakýyoruz artýþ var.
    Citi ye virman yapýlmýþ.

E iyide satýlan mallar baþka bir kurumunmu citi nin kendi malýmý nasýl anliyacaz onu.

HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by murat3558 Yazýyý Oku
    53.572 de bugünküler mi sayýn soruzbah...

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Wvwt

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaþlar ýsrarla temettüden dolayý baský yediði fikri var ben inanmýyorum bu fikre.!froto,aksa,Tüpraþ ... daha niceleri baskýda mý !!! Kchol de karanlýk odada tam tersi hareket yaptýlar. Kaðýd ayý piyasasýnda alt kanal 26.70 dönüþ seviyesi...

5.  Alýntý Originally Posted by Koher Yazýyý Oku
    Arkadaþlar ýsrarla temettüden dolayý baský yediði fikri var ben inanmýyorum bu fikre.!froto,aksa,Tüpraþ ... daha niceleri baskýda mý !!! Kchol de karanlýk odada tam tersi hareket yaptýlar. Kaðýd ayý piyasasýnda alt kanal 26.70 dönüþ seviyesi...
    Koher kardeþ bunun temettü tarihi yaklaþtý onlarýn daha var eðer temettü baskýsýndan dolayý düþüyorsa

6. Allah zararda olanlarýn yar ve yardýmcýsý olsun KOÇ a bakýn dün süründürürler ne oldu bugün deðiþen biþey mi var kesinlikle yok toaso zamaný gelecek inþallah dibini bulmuþtur

7. Klasik bir laf var ; alýrsýn fort olursun lord..😂 2 Nisan froto nun ...hiç baský yok maþallah froto da .Tofaþ ihracatý %37 azalacak....inþallah dediðin gibi olur zararý kara döndürürlerse sýkýntýlardan kurtuluruz.Ancak bu hissenin zamaný deðil þuan...þuan bist de gerel karel kardemir Yünsa zoren zamaný ..kötü tercih yapmýþýz....spekülatif bist iþte.!!

Sayfa 70/439 ÝlkÝlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •