Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 90/119 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 713 - 720 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    "dünya borsalarında mayıs temmuz civarı çöküş bekliyorsun peki daha önce düğmeye basma ihtimalleri yokmu sizce "
    birçok kişi ne söylüyor bana tahmin edin? "ersoy millete mal aldır çöküş erken başlasın" demekteler
    evet daha öncede basabilirler ancak benim inanmadığım noktaya kadar yükseltmeleri için temmuza kadar düşürmeleri olmadı ağusts ta diplerden kaldırıp yeniden en kötü 119000lere kadar alabilirler bu mantık ile ÇOK daha fazla Vatandaşın canı yanacaktır.zaten kimse buna inanmaz düşüş başlarsa ŞELALE olur grafikler.

####
    "Kahin delta söyle söyle söyle bana elimizdeki malı satıp usd mi dönelim yoksa altın mı yoksa vadeli tl mi bende petun isyat var bana bi yol gösteririsen sevinirim "
    sadece DOLAR değil EURO CHF ve JPY
    tabii ki GBP

petun pek yükselmiş nereye düşer acaba?
    ISYAT için biraz daha potansiyel var.
    PETUN iyice Yaşar grubunun eline dönecek pazarlıyorlar ama satamıyorlar.
    #####

http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1872278
    Ersoycuğum bu hafta şelaleydi.. ne oldu 105 bin endeks?
    Koyduğun grafiğe bak.. BİST’in en külçe kağıdı Petun..
    O temettü kağıdı ve heyecan aramayanlar ufak ufak alır,düzenli temettüsünü alır,
    Ne iner ne çıkar,hafif yukarı gider durur..
    ne diyeyim sana...

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    "dünya borsalarında mayıs temmuz civarı çöküş bekliyorsun peki daha önce düğmeye basma ihtimalleri yokmu sizce "
    birçok kişi ne söylüyor bana tahmin edin? "ersoy millete mal aldır çöküş erken başlasın" demekteler
    evet daha öncede basabilirler ancak benim inanmadığım noktaya kadar yükseltmeleri için temmuza kadar düşürmeleri olmadı ağusts ta diplerden kaldırıp yeniden en kötü 119000lere kadar alabilirler bu mantık ile ÇOK daha fazla Vatandaşın canı yanacaktır.zaten kimse buna inanmaz düşüş başlarsa ŞELALE olur grafikler.

####
    "Kahin delta söyle söyle söyle bana elimizdeki malı satıp usd mi dönelim yoksa altın mı yoksa vadeli tl mi bende petun isyat var bana bi yol gösteririsen sevinirim "
    sadece DOLAR değil EURO CHF ve JPY
    tabii ki GBP

petun pek yükselmiş nereye düşer acaba?
    ISYAT için biraz daha potansiyel var.
    PETUN iyice Yaşar grubunun eline dönecek pazarlıyorlar ama satamıyorlar.
    #####

http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1872278
    ersoy bey 2018 de erken seçim olurmu ve olursa seçime kadart dolar tahminininz ne olur

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem uzun Yazıyı Oku
    ersoy bey 2018 de erken seçim olurmu ve olursa seçime kadart dolar tahminininz ne olur
    erken seçim zor ihtimal tüm göstergeler 2019 diye gösteriyor ve Globaller için hazırlık gerekli yeni sunacakları sahne sanatçısı için
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1883537

Trump cari açığını azaltmak, ülkesinde üretimi teşvik, istihdamı daha da artırmak dolayısıyla da edilecek karlardan alınacak vergilerle kamu maliyesini düzeltebilmek ve direkt gelir elde etmek için gümrük vergileri silahına başvurdu.

Bu ABD'nin ticaretin serbestlesmesi sloganına çok uymuyor.

Sloganın hedefleri mi vardı ve şimdi hedeflerine mi ulaştı da korumacılığa dönülüyor?

Çinin en büyük müşterisi ABD. Ani fren Çinde tıkanmalara/kaosa da vesile olabilir mi ?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Trump cari açığını azaltmak, ülkesinde üretimi teşvik, istihdamı daha da artırmak dolayısıyla da edilecek karlardan alınacak vergilerle kamu maliyesini düzeltebilmek ve direkt gelir elde etmek için gümrük vergileri silahına başvurdu.

Bu ABD'nin ticaretin serbestlesmesi sloganına çok uymuyor.

Sloganın hedefleri mi vardı ve şimdi hedeflerine mi ulaştı da korumacılığa dönülüyor?

Çinin en büyük müşterisi ABD. Ani fren Çinde tıkanmalara/kaosa da vesile olabilir mi ?
    ABD sizce vergilerle kimleri besliyor? ve Occupy Wallstreet olayları neden Çıktı? GLOBAL kaos bunlardan çıkacak zaten piyasaların dipleri göreceği Yıl ise 2021 olacak.umarım yanılmam.
    ben riskin çok olduğunu düşünüyorum şuan o kadar SAFtirik hayatlarında borsayı arkadaştan öğrenmiş ve hiç bir bilgisi olmayan borsaya giriyor ki bu çöküşü engellemek veya dipleri azaltmak mümkün değil bu saftirikler girdikçe Kazık yontuluyor aslında.
    devamı yarın sabah...

Sayfa 90/119 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •