Sayfa 618/964 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    En azından ne söyleyip ne yazacağımı düşünüp yazıyorum...

Senin tabirin ile bir akıl hocasına danişiyorum...

Keşke seninde bir AKIL hocan olsa....
    İtiraf gelmiş. Akıl hocana selam söyle. Benim akıl hocam kendi aklımdır.
    Başkasına teslim etmedim çok şükür.

2. Mavicik 15 milyon lotun varsa 1 den satarsın. Yok benim gibi götü boklu ky isen oturup bekleyeceksin.
    Bu sözün özü arkadaşlar.

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    İtiraf gelmiş. Akıl hocana selam söyle. Benim akıl hocam kendi aklımdır.
    Başkasına teslim etmedim çok şükür.

Çok zekisin sen

4. Kavga etmeyin gençler. Baharda açan çiçekler gibi bir hissemiz var. 35 kuruştan beri %40 yükseldi ve burada güzel tutunuyor. Geri çekilmeler olabilir doğal
    Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdıklarım tavsiye niteliği taşıyamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    Oteller dolu olduğu için cayir cayir reklam yapıyorlar....
    Aman geç kalmayın yer kalmaz....
    Başka sitede işi bu olan arkadaşın yorumu aynen böyle. Paylaşayımda yalan söyleyip söylemediğimi bilin.
    santai07 nkli arkadaşın yorumu. (yakın zamanda Belekte bir tesiste işe başladım, 2018 rezervasyonları çok iyi gidiyor şuan çalıştığım tesis ve diğer tanıdığım arkadaşların çalış*****rı tesislerde, ve henüz yapılmış bir indirim bile söz konusu değilken mayıs haziranda oteller nerdeyse doldu, normalde hep son dakika beklenir ve indirim alınırdı acentalar tarafından ama şuan bir indirim söz konusu değil henüz ve satışlar çok iyi, yani 2018 turizm için belkide son 20 yılın rekorunu kıracak genel ciro bakımından, kervanın sahil otelleri bu yıl ciddi bir karlılık sağlayabilir eğer şeffaf ve dürüst olunursa,)

6.  Alıntı Originally Posted by Sivaslı_usta Yazıyı Oku
    Kavga etmeyin gençler. Baharda açan çiçekler gibi bir hissemiz var. 35 kuruştan beri %40 yükseldi ve burada güzel tutunuyor. Geri çekilmeler olabilir doğal
    Doğru tespit artı frecell1998 i niye kavgaya çekiyorlar anlamıyorum. Aslında Anlıyorumda anlamak istemiyorum ama bıktıramayacak ve yıldıramayacaklar sayın frecell1998 i

7.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    Duygu sömürüsü yapmayın...

Tuzu kuru falan filan...

Seninki para bizimki odunmu?

49 olduğunu nerede eleştirdim?

Sen nereden çıkardın benim hisselerimi sattığımı?

33 iken de yazdım 40 veya 60, bir lira olsun yine yazarım....

Tesadüfen bu güne geldi yazmam... Sende altından bir dünya anlam çıkardın...

Dürüst bir kazanç için gayret edelim sayın frecell...
    Yok borcu odemeyip Areel dolandiralim diye kötü niyetleri güzel göstermeyelim...

Çağrı davası için SPK yı destekleyelim...
    Şirketi soyup soğana cevirenlere karşı elimizden geleni yapalım....

Ama şimdi dersiniz ki siz niye yapıyorsunuz...

Yapıyoruz diye sizinle oluşuma katıldım... Ama yarı kolda kaldık...

Neyse frecell sana laf yetiştiremem...
    Senin kalemin güçlü....

Bakalım şafak vakti ne gösterecek...
    Burada yazdiklarinizi biz de alkislamiyoruz...

Sadece sirket bu sekilde dusunuyor veya yapiyor olabilir. Bunun sonucunda da borclarda dusme olabilir diye yorumluyoruz.

Bu pazarliklar bankacilik sisteminde oldugunu, borclarin dusurulerek yapilandirilabilecegini veya kapatilabilecegini bir bankacidan ogrenebilirsiniz...

Bunun neticesinde gelecek her indirim de bilancoda kar hanesine yazilir. Biz olaylari yorumluyoruz hocam... Yoksa alkisladigimizdan yada yerdigimizden degil...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Sivaslı_usta Yazıyı Oku
    Kavga etmeyin gençler. Baharda açan çiçekler gibi bir hissemiz var. 35 kuruştan beri %40 yükseldi ve burada güzel tutunuyor. Geri çekilmeler olabilir doğal
    Kavga hakla batılın mücadelesi. Kimse maviciğin üç beş lotunun derdinde değil.
    Satan yok. Sıkıntı bu. Mavicik gibiler sattırmaya uğraşır.

Sayfa 618/964 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •