net 1 belki 2 penaltımız verilmemiş
fernandonun net kırmızısı verilmemiş
net 1 belki 2 penaltımız verilmemiş
fernandonun net kırmızısı verilmemiş
bir halt olacağı yok.
Bu arada bence artık şampiyonluk şansımız iyice azaldı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
mustafa denizli önce kırmızı dedi sonra kıvırmaya çalıştı soldadonun pozisyonunda önce faul dedi baktı ceza alanı içinde 2 si birbiriyle itişti dedi
bir halt olacağı yok.
o özel balaban hanımın bana hediyesidir avatar
sonrada objektif sağolsun kalıcı olmasını sağladı
bir halt olacağı yok.
Mac icin diyecek pek birşey yok.. Bülent Yıldırım denen kendini hakem sanan biri çıktı macı katletti.. Bakın Fenerbahçe tek kale oynasa bile bu maç berabere bitecekti.. Hakem macı berabere bitirmeye gelmiş , ben Bülent Yıldırım’ın ilk yarı skertel’in çıkmasını engelleme pozisyonunu görmesine rağmen vermediğini düşünüyorum hatta eminim. Önü açık kimse yok ve direk oyunculara bakıyor gördün ama veremedin.. Sürekli eyyam, macın basında ekici’ye kart vermemesinin tek sebebi bu yapacaklarına hazırlık. İkinci yarının basında Guilano’ya yapılan sarı mi? Bırakın Allah aşkına .. Bu Bülent Yıldırım’a 1 daha derbi maci verilmemeli. bukadar kötü yönetim olamaz . İkinci yarının 10 dakikasını izleyin 5dk oyun durdu.. Fernando 2 kez yattı en sonunda oyundan çıktı en az 4 dk o yattı, maç boyu oyuncu değişikliği yatışlar ama hakem 4dk verebiliyor .. Serdar Aziz maç boyu yapılmayacak herseyi yaptı hakem hepsini yedi, dokunmadan atıyor yatıyor maç boyu güreş dahil herseyi yaptı ama Bülent efendi sadece izledi durdu.. Serdar Aziz macı sarı kart ile bitirdi o da orta sahada oyun durunca topa vurduğu icin.. Ben ciplak gözle cehennemin dibinde bu pozisyonları görürken sen çıkıp gözünün önünde ki pozisyonlara karşı gereğini yapamıyorsun .. Yemin ediyorum o ilk yarıdaki penaltıyı görüyor ama çalamiyor .. Bu yüzden maç , kadro takım su bu hikaye .. Hakemlerin bu yaptıklarına teknisyen eden Aykut hoca , bütün hangi Fenerbahçe yöneticisi çıkıp bir açıklama yaptı ? Bütün tam tersi gs’ye yapılsaydı Abdurrahim dahil herkes yıkardı ortalığı ama bİzim yönetime ne olduysa katliam yapıyor adan , direk maça etki ediyor ama çıkıp iki kelime eden yok.. Eskiden yönetim böyle miydi be açıklamalar ne sözler ederlerdi ama şimdi benim gibi sadece maç iZliyorlar.. Çok üzgünüm bütün bu maç böyle olmamalıydı ama bu yapılan haksızlıklara artık bir cevap verilmeli.. Aşırı üzgünüm ama artık bu yapılanlara üzülmekten veya bu stresle maç izlemekten sıkıldım ve yoruldum .. Artık bir tepki verilmeli yazık, ayıp ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu sene geçmiş senelere gör ehakemler çok daha fazla yükleniyorlar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri