Sayfa 303/792 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 6335 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

2. ittfh.jpg

haftalık durum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    AYLIK UZUN VADELİ FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR GELECEKTEKİ GÜZEL BİLANÇOLARIN HABERCİSİ GRAFİKTİR YOL ÇOK UZUN 3-5 YILLIK TREND BAŞLADI

asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Yahu arkadaşlar, bu ne düzelme, görende kağıt uçmuş geri gelip göç topluyor. Bu kağıdın f/k ve p/d düşük ondan gidiyor diye düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    AYLIK LOGARİTMİK

6. Öncelikle ayıboğa arkadaşımıza teşekkür ediyorum, ittfh sayfasında böylesine usta bir teknikçimizin olması büyük avantaj..

Ben bu grafiklere baktığımda çok şey görüyorum ama herkes benim gördüklerimi göremeyebilir, o yüzden ayıboğa arkadaşımızın attığı grafiği daha anlaşılabilir bir şekilde açıklamaya çalışacağım..

2009 yılından itibaren 8,50 lerden başlayıp 8 yıldır düşen bir hisse görüyoruz, hissemiz yaklaşık 20 gündür iki ileri bir geri de olsa 2,20 lerden 3 liralara gelmiş durumda, şimdi ayıboğa ustamız bir trend değişikliğinden bahsetmiş, daha önce de hissenin bu türden yükselişleri olmuş ama neden bu çıkışta bunu yazmış ? Çünkü ben geçmişe dönük diğer çıkışlarını da inceledim genel olarak karşılıklı işlemlerle yapılan saman alevi dediğimiz tarzda yükselişler olmuş, ama bu sefer ki çıkışın farkı şu ki net alıcı var, son 20 günde yaklaşık 5 milyon adet mal el değiştirmiş. Bu da tahtaya birilerinin giriş yaptığına işaret ediyor.. Bu hareketler belki de gelecek olan bir haberin işaretçisidir, şimdilik bilemiyoruz. Grafikte görülen büyük çanağın tamamlanacağını düşünüyorum, biraz uzunca bir zaman alsa da çanağın ucu kıvrılmaya başlamış görünüyor.. Nihai hedef şimdilik eski zirvesi olan 8,50 seviyesi olarak görülüyor..

Gelelim temel anlamda şirketin durumuna, biliyorsunuz şirketin sermayesi çok düşük toplam varlıkları 2 milyara yakın, yıllık hasılatı 1 milyarın üzerinde olan bir şirketin ödenmiş sermayesi sadece 60 milyon lira, en son kayıtlı sermaye tavanını 600 milyona çıkardı, son tahlilde üzerinde %200 bedelsizi var bunun %150 sini verse minimum 5 liradan bölünür, Konya'daki görüştüğüm tanıdıklar, Adese'nin Torku'ya satış dedikodusu 2 yıldır var ama gerçekleşen bir durum olmadığını söylediler, tabi ki Zermeram gibi dev bir proje var devam eden, bunların her bir geri dönüşü 7,33 olan defter değerini daha da yukarılara taşıyacaktır. Bu borsada 1,5-2-3-5 çarpanla hatta 10 çarpanla işlem gören şirketler var.. İttfh 0,5 çarpan bile değil, yani defter değerinin yarısından bile düşük.. Bizim gibi küçük yatırımcılar bile bunu görüp analiz ediyorsak, piyasanın büyükleri de gün gelip bunun farkına varacaklardır..

Sonuç olarak hissenin fitili ateşlenmiştir, tabiki sürekli yükseliş olmayacak, düşecek çıkacak, yataya saracak ama benim kişisel tahminim genel anlamda yön artık hep yükselişten yana olacaktır... Bugün 3 olur yarın 2,70 olur, ordan 3,50 olur, 3,10 a sarkar 3,90 olur vs. vs. ama şu bir gerçek ki düşen trend yukarı yönlü kırılmıştır...

Biliyorsunuz bu tür uzun soluklu çıkışlarda dökülen çok olur, gün içi sert hareketler yaparak korku salarlar, eğer ekran izliyorsanız ister istemez korkar ve dökülürsünüz, çünkü küçük yatırımcının en büyük özelliği zarardayken stop yapıp satamaz ve yıllarca bekler, ama kara geçer geçmez hemen cebine almak ister, ben korkmuyorum, istedikleri atraksiyonu çevirsinler.. Malın değeri belli ve eninde sonunda oraya gitmek zorunda..

Bu süreç gerçekten zorlu olacaktır, 10 kademe yukarı çıkıp her defasında geri salabilirler, siz dersiniz ki bu sefer satayım nasıl olsa geri geliyor alttan yerine koyarım, belki bir iki defa yaparsınız ama gün gelir siz satarsınız kağıt 5 kademe yükselince yerine koymak zor gelir, sonrasında da elinizden uçar gider.. Borsa 120 binleri gördü 5 liralık thy 20 liraya yaklaştı artık bu şekil ucuz ve temeli sağlam hisse bulmak zor, ben bu vakitten sonra burada yatırımcıyım, en azından şu Zermeram bitip kazancı kasaya koyana kadar beklemek lazım... 250 milyon kazanç bekleniyor, sermayenin 4 katından fazla yapar.. Defter değeri 11,50 olur, daha nereye kadar baskılayacaklar...

Sevgili dostlar, nacizane bir şeyler anlatmaya çalıştım, tahminlerim belki doğru, belki yanlış çıkar, bunu bilemiyorum ama bildiğim şudur ki, anlattıklarım zaten bilinen şeyler, olmayan bir şeyi varmış gibi yazmadım, kimseye de ne alın, ne de satın derim, herkes kendi kararını versin.

Bu tahta bekleyene ekmek yedirir, belki biraz uzun sürer, belki canınızı sıkar ama gün gelir beklediğinize bence değer...

Doğru hissedeyseniz korkmayın, en fazla zaman kaybedersiniz, ama yanlış hissedeyseniz, hem zamanınızı, hem de paranızı kaybedersiniz...

Bana göre ittfh doğru hissedir ve bize düşen sadece sabretmektir...

Kalın sağlıcakla...

7. kimse yokmu forumda bu ne sessizlik?

8. [QUOTE=emrah38;1883317]
     Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar yorumlar grafikler çok güzel ha birde şu an hissenin defter değeri 10.00 ben 8.50 tepe öyle uzun olmayacak yazın bu kağıt 5 veya 6 arasını bulur söylediklerim ytd
    sende meydanı boş bulup iyice sallamışsın 3 ayda % 100 diyorsun sat evi arabayı gir o zaman hisseye bu parayı kim kime verir herkes artmasını istiyor tamam da daha 10 olurda demişsin neye istinaden? bize söyle bizde bilelim
    Sana al sat koy giden olmusmu adamlar kendi capinda analizde bulunmus hemen muhalefet olma isine gelmiyosa hissede durma

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 303/792 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •