Sayfa 466/651 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Yine biri bişey salladı forum coştu aliexpresin ne işi var abi bu şirketle kapanista fiyattan anlarsınız zamanında Amazon,Çinli,Katarlı vs bir sürü şey söylediler hepsi fıs çıktı buda mesnetsiz hiçbir yere dayandirilamayan argo tabirle işkembeden sallama bir dedikodu afedersiniz bişey olmaz bence bilancoyu bı gondersinler bakalım becerebilirlerse o zaman atılacak mi kalacak mı belli olur borsada

2. şuan ki kademe durumu nedir

3. [QUOTE=arusa06;1892352]Yine biri bişey salladı forum coştu aliexpresin ne işi var abi bu şirketle kapanista fiyattan anlarsınız zamanında Amazon,Çinli,Katarlı vs bir sürü şey söylediler hepsi fıs çıktı buda mesnetsiz hiçbir yere dayandirilamayan argo tabirle işkembeden sallama bir dedikodu afedersiniz bişey olmaz bence bilancoyu bı gondersinler bakalım becerebilirlerse o zaman atılacak mi kalacak mı belli olur borsada[/QUOTE

kapanışta tabanmı olacak................
    neye göre konuşuyorsun...........
    sanki burda algı yapılıyor..
    dikkatli olun arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Yine biri bişey salladı forum coştu aliexpresin ne işi var abi bu şirketle kapanista fiyattan anlarsınız zamanında Amazon,Çinli,Katarlı vs bir sürü şey söylediler hepsi fıs çıktı buda mesnetsiz hiçbir yere dayandirilamayan argo tabirle işkembeden sallama bir dedikodu afedersiniz bişey olmaz bence bilancoyu bı gondersinler bakalım becerebilirlerse o zaman atılacak mi kalacak mı belli olur borsada
    Bırakalım desinler amazon ali express ne derlerse desinler önemli olan hissenin buna ne dedigidir hisse ali express 23-24 aralığında kutlama yapıyor

5. [QUOTE=eryikob;1892389]
     Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Yine biri bişey salladı forum coştu aliexpresin ne işi var abi bu şirketle kapanista fiyattan anlarsınız zamanında Amazon,Çinli,Katarlı vs bir sürü şey söylediler hepsi fıs çıktı buda mesnetsiz hiçbir yere dayandirilamayan argo tabirle işkembeden sallama bir dedikodu afedersiniz bişey olmaz bence bilancoyu bı gondersinler bakalım becerebilirlerse o zaman atılacak mi kalacak mı belli olur borsada[/QUOTE

kapanışta tabanmı olacak................
    neye göre konuşuyorsun...........
    sanki burda algı yapılıyor..
    dikkatli olun arkadaşlar.
    Arkadaş ben geçmişte olanları söylüyorum sen bu soruyu hisseyle aliekspres ilgileniyormus diyen arkadaşa sormalisin bunu nereden duydun gerçekliği yoksa buraya gelip niye kafa karistiriyon demelisin

6. [QUOTE=arusa06;1892429]
     Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Arkadaş ben geçmişte olanları söylüyorum sen bu soruyu hisseyle aliekspres ilgileniyormus diyen arkadaşa sormalisin bunu nereden duydun gerçekliği yoksa buraya gelip niye kafa karistiriyon demelisin
    Hepsi için

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. [QUOTE=eryikob;1892453]
     Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku

Hepsi için

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne dediğini anlamadım neyse ,bana kızma ben olmayan biseyi söylemedim biri çıkıp aliexpres dedi salladı yani siz bu arkadaşa niye bişey sormuyorsunuzda benim yazımı alintilayip bana yaziyonuz sürekli birinizde deyinki o arkadaşa arkadaş sen bunu nereden duydun dedikodumu bir habermi var bı deyin oda cevap versin

8. [QUOTE=arusa06;1892557]
     Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Ne dediğini anlamadım neyse ,bana kızma ben olmayan biseyi söylemedim biri çıkıp aliexpres dedi salladı yani siz bu arkadaşa niye bişey sormuyorsunuzda benim yazımı alintilayip bana yaziyonuz sürekli birinizde deyinki o arkadaşa arkadaş sen bunu nereden duydun dedikodumu bir habermi var bı deyin oda cevap versin
    O da diyecek ki mynette gördüm

Sayfa 466/651 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •