Sayfa 164/548 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Yasin ne bu Bakkalın veresiye defteri gibi olmuş.Bu veriler sana tek başına ışık tutmaz.Bir adam gider TEB'dede hesap açar,İŞ'dede açar hepsinde açar ve DGZTE alabilir .
    Ki bugun tebden alinan baskasinin hesabiydi;)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Tabiki orası öyle ama en azından fikir sahibi oluyorum hangi kurumlar bunların diye.şimdiyi düşünmeyin haftaya hisse 5 lira olsa kimde ne var ne Yok onu anlamak için tutuyorum.ziraat benim örnek benim dışımda 160 k var biri yada birilerin de anlatabildim mi? Teb başkasınınmış çok üzüldüm keşke patron alsaymış

3. Ayrıca izlenimim temetü tarihine kadar büyük olasılıkla bu seviyelerde gidecek gibi.demirören bir ihale den bahşediyor araştırdım araştırdım bulamadım.tahminim kanal İstanbul ile ilgili olabilir önümüzdeki günlerde ihaleden bahsediliyor eğer tutarsa güzel günler yakın gibi.yorumlsrımı da çok dikkate almayın arkadaşlar vebal almak istemiyorum fikir alışverişi yapıyoruz

4. Umut bey ve bist100 bey bu arada birşeyi merak ediyorum.haftaya malum genel kurul var gündem de bedelsiz muhabbeti Yok.gğndem de olmayan bi madde o gün kurulda konuşulup onaylanabilir mi? Birde sizler eskisiniz temettüyü son gün mü verir Nisa’n 15 gibi mi?

5.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Umut bey ve bist100 bey bu arada birşeyi merak ediyorum.haftaya malum genel kurul var gündem de bedelsiz muhabbeti Yok.gğndem de olmayan bi madde o gün kurulda konuşulup onaylanabilir mi? Birde sizler eskisiniz temettüyü son gün mü verir Nisa’n 15 gibi mi?
    Genel kurul usulen yapılan bir toplantı.Yasak savma kabilinden.Aç gündemi oku kaptan.Klasik hepsinde basma kalıp ifadeler.Yani genel kuruldan zannımca ekmek çıkmaz.Temettü 30 nisan diye biliyorum.O gün kaydında hisse bulunanlar alır.

6.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Genel kurul usulen yapılan bir toplantı.Yasak savma kabilinden.Aç gündemi oku kaptan.Klasik hepsinde basma kalıp ifadeler.Yani genel kuruldan zannımca ekmek çıkmaz.Temettü 30 nisan diye biliyorum.O gün kaydında hisse bulunanlar alır.
    Anladım hocam.temettü 30 Nisa’n a kadar yazıyor o yüzden sormuştum

7. Herkese merhaba

6.5 f/k oranı
    0.65 pd/dd
    4.80 den şelale düşüşü
    Ucuzun ucuzu
    2.83 den girdik bakalım
    Duruma göre düştükce de alacağız yükseldikcede...
    Stop loss kavramı bana mantıklı gelmiyor
    Sabır sabır sabır...
    Hayırlısı inşallah..

8. Biri su hissenin adini degistirsin. Yada genel kurula getirsin fiyatin ucuz olmasinin nedeni adinda dogan yazmasi. %50 deger kaybina neden oluyor[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 164/548 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •