Originally Posted by çarşılı yokmu içinizde bir babayiğit 35 000 lot hepi topu almak isteyen borsada neden satmıyorsun alıcımı yok.
dostum 10bin tl alıs verdim biraz ver bakim
Noninlden veririm
Kaldı 7 işgünü bilançonun gelmesine hisse 0.50 kuruş altında. Atağa geçmesi beklenilen durum. Bir sonraki bilanço dönemimi kuvvetli ihtimal acaba. Sorgulamak lazım.
Originally Posted by fabrika Ben talibim 35000 lotuna. Bol kese atan fabrika mı atölye mi... Alabildin mi ?
Originally Posted by mavituz Bol kese atan fabrika mı atölye mi... Alabildin mi ? Alamadı buhar oldu merdiven altı
Originally Posted by Çarşılı Noninlden veririm Hocam nominalden alacak kişiyi forumlarda mı arıyorsun)) Nominalden patron satıyor... arayıver kime sattıysan bana da söyle ben de satayım deyiver... yoksa yanlış yerdesiniz...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Originally Posted by fabrika Çarşılı da arazi olmuş. Çük kadar lotuna 1 lira istediğini ima ediyor. Senin o lotunu ham yapar büyük yatırımcı merak etme. Originally Posted by fabrika sizden cevap gelmedi... vazgeçtim almıyom hisselerinizi. Gidin 49 kuruştan satın. Yerse.. Bence yemez çarşılı neredesin uyudunmu. Mavi ve ekurisi gelmiş gene.demekki yakında bir şeyler olacak. İyi iyi.
Forum Rules
Yer İmleri