Sayfa 177/548 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Binalar satılmadı tahminen
    Kap açıklaması saat 21 den sonra gelebilir tahminen

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Birşeyler olmasa 4.80 den 2.80 basmazlardı demek mesele ne yolduk kar ama hissedarlar saglam satmadılar bundan sonrası doganların en ucuzu dgzte bizde isterik hürriyet gibi pd yı 2 katı

3. Satış olursa para Holdinge mi gider buraya mı gelir arkadaşlar

4. Kendi adima bu kagit icin elimden geleni yaptim gun ici izleyenler en iyi alici kim gormuslerdir herhalde.size 2.82 alti net stop demistim bir ara 82 ye basmislardi hatirlarsiniz kagidi kaldiran da bendim dikkat edenler gormustur.
    Daha dun bir arkadasima bu hareket bir haberin belirtisi goreceksin demistim arkadas beni medyum ilan etti bugun.
    Hepinize bol sans diliyorum benden cok kazanirsiniz insallah
    Bundan sonra bu kagidi izlemem hedefim belli tabi rakamlari gordukten sonra haber detayi kapa dusmeden artistlik yapmayalim;)
    Bir muddet borsanin en belali tahtasi btcimde pozlarimi arttirmaya calisacagim.
    Kap gelince temelcileri bekliyorum foruma.ben teknikci ve takasciyim temelim bunlar kadar iyi degil
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Açıklama gelmedi Umarım yalan haber değildir.

6. Eski adı milliyet gazetesi şimdiki adı dgzte gelecekteki adı öncü yatırım holding olur herhalde

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ecesu Yazıyı Oku
    Eski adı milliyet gazetesi şimdiki adı dgzte gelecekteki adı öncü yatırım holding olur herhalde

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biraz once bir arkadasima yazdim whatsappta.
    Oncu girisime niye ortak olundu o paralar ne olacak kasadaki hurgz araziyi niye aldi cevabi belli de cok yazmak istemiyorum hevesimiz kursagimizda kalmasin
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Umut hocam bizde cok uyuzuz hisseyi yillardir tasiyoruz kac tavan kac dip gorduk. Satilacak diye hayelker kurduk. Bekledigimiz fiyatlara hayel dediler gulduler. Biz yolumuzdan hic ayrilmadik. Insallah hayirlisi olur bu sefer. Burda 3 kisi cok kahrini cektik. Kap aciklamasi gelsin artk[emoji4]

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Biraz once bir arkadasima yazdim whatsappta.
    Oncu girisime niye ortak olundu o paralar ne olacak kasadaki hurgz araziyi niye aldi cevabi belli de cok yazmak istemiyorum hevesimiz kursagimizda kalmasin
    Bence önemli değil..
    O paralarla ilgilenmez demiroren...onlar aydın doğanın malı...önemli olan bence satışın olması ve yeni bir hikayenin başlaması...

Sayfa 177/548 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •