Sayfa 178/548 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Pasta olarak bilgi paylasmak isteyen arkadaş var mi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    şirketin faaliyeti neden kalmamış oluyor.sahip değişiyor
    ayrıca para doğan holdinğe giriyor
    şirketin yuzde 92.55 dogan holdingte
    yeni sahibi çağrı yapmak durumunda
    benim anlamadığım holdinğ 5 defa neden hisse sattı satış sürecinde olan şirketin hissesini

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    şirketin faaliyeti neden kalmamış oluyor.sahip değişiyor
    ayrıca para doğan holdinğe giriyor
    şirketin yuzde 92.55 dogan holdingte
    yeni sahibi çağrı yapmak durumunda
    benim anlamadığım holdinğ 5 defa neden hisse sattı satış sürecinde olan şirketin hissesini
    Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
    Umut bey cevaplamak istiyorum faaliyet alanı belli olmadığı için yatay seyir belli bir gün sonrA derki şirket ben şu işe giriyorum bu sefer ilk tavanımız gelir.ikinci çeyrek bilançolarla filan da baktı girdiği iş güzel kar getirse 12 tl de soluk alırız.zaten ben cumaya kadar 4 ü geçeceğini düşünüyorum.aydın doğan akıllı adamdır ölüsü para eder o adamın

6. Ayrıca haberleri dikkatle okursanız bu satış dgzte ve hurgz a yarıyor.dgzte nin yayın hakları çıktıktan sonra bizi doğan Holdinge bağlayabilirler mi?önemli olan soru o

7. Ben eski yatirimci kardeslerimden de fikir almak isterim .
    Bir kap gelsin.oldukca icli disli oldugum icin tahtayla acikcasi diger dostlarimin da bakis acilari onemli.
    Bugun bayagi tuttum baslarda kagidi.ordaki denizin 40 bini bana aittir satisin gunluktekileri bosalttim ana mali tutuyorum.
    Kap dan sonra bir toplasalim bakalim
    @borsavizyon

8. Kulisler de doğan holdingin enerji alanında faaliyrt göstereceği konuşuluyormuş dü kap haberi bi gelseydi

Sayfa 178/548 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •