Sayfa 49/814 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 385 - 392 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Kardeş saçma sapan konusma ne sana sataşacağız bizim derdimiz senle airle morpisle filan deil trnsk ile faruk konusuna gelince istedigi kadar niyetlensin kimse gs yi ona vermez onca topçuyu satip parasını hiç eden birine kulüp vermezler diger konu ise gs farkli trnsk farkli bir kurum ordan buraya bi etki olmaz

2. Bilanço hazır dediler son güne bıraktılar başvuruda herşey hazir diyolar allah bilir 2023 e bırakırlar

3.  Alıntı Originally Posted by Volkan181818 Yazıyı Oku
    Kardeş saçma sapan konusma ne sana sataşacağız bizim derdimiz senle airle morpisle filan deil trnsk ile faruk konusuna gelince istedigi kadar niyetlensin kimse gs yi ona vermez onca topçuyu satip parasını hiç eden birine kulüp vermezler diger konu ise gs farkli trnsk farkli bir kurum ordan buraya bi etki olmaz
    Ben öyle düşünmüyorum 1. Faruk süren gs nin efsane başkanıdır gelmek isterse gelebilir inan kiracin da destegi mevcuttur. 2. Eğer ki başkan olmak istiyorsa kendisine para lazim olacak harcamalari olacak bunun içinde elinde tuttugu milyonlarca trans hissesini kaldırıp bozmak isteyebilir diye düşünüyorum )

4. Trnskzede bak dostum bu muhabet özbek ten öncede gündeme geldi çok eskilerde acun olayindan önce simdi bana soylermisin faruk gs ye baskan olunca gs messiyi transfer ederse trnsk hissesi artarmi artmaz

5. Başkanlık üzerinden trnsk ya iş bağlasaydı baskan iken bağlardı makina takim haricinde adam akilli biseyi yoktu yine yok çünkü bunlarin tek gecim kaynagi ky den tirpanlafiklari paralar

6. Yeni girecek ky dediğimi daha iyi anlamak icin trnskanim 15 yillil gecmisine bi baksın hep aynı seneryo 20 kurusa duser ordan 1.50 cikar veya 3 yada5 ordan kynin eline verip tekrat 20 kuruş hep manipilasyon hep alavere dalavere borsaya yatirim yaparken 2 defa düşünün trnsk ya yatirim yaparken 10 defa duşunun

7. Bi bar daha sığar. Sonrasına bakalim!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Dün burası bayağı karışmıştı. Yönetici attı sanırım ikisini de

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 49/814 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •