burası kimsenin özel mekanı değil. varsa hissede olan gelişmeler paylaşılır ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulur.geçen yıl veriler rumuzlar sıfırlandıktan sonra açıkca soğudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmıyorum.belki tanıyan arkadaşlar vardır. bir hissede inanmayı gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiği değerlere ve beklentiye doğru harekete geçer...hele bu hissede satış işide varsa şirket iştirak satıyorsa kasaya girene bakın ilerde arsalarla ilgili düşünülenler illaki vardır gyo tipi bir gelişme proje v.s. olursa bu un çok su kaldırır. burda amacı farklı olduğuna inandığınız kişiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadı kafa karıştırmak ve küçük yatırımcı bizleri hisseden uzaklaştırmaktır... en son gerel de çıkmıştı karşıma bu tipler geçmişte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmişle birlikte herşey sıfırlandı.gerel hariç.ben aylardır alıp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düşünce bir memur maaşı kadar aldım.günlük takip ekranı olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket başladıysa ve şirket boş deyilse kararını versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazım.var olan doğrular üzerinden gitmek en doğrusudur. 20 yıldır bu piyasayı takip ederim.ne yazdığından ne niyette olduğunu anlamak kolay!bişeyler almadan sormadan önce haberleri araştırılmalı neticede gofret gazete alınmıyor.saygı ve selamlar.yazım şahsi kimseyi hedef almıyor...