Sayfa 234/548 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

  1. Takas lara baktığım da info 50 bin lot satmış başkasının malı.ayrıca genel olarak baktığımda hisse de eski kimse kalmamış 3 5 ay önce şaklamak için bile alanlar ellerindekini çıkmış.tek birisi hariç türkish hep sabit kalmış lotu 105 bin bir yıldan fazladır dokunmuyor.iş bankası 2 milyon lota ulaştı ardından yapı, ak, garanti geliyor.umut bey daha iyi biliyor onlar sa zaten bunnların yan hesapları.ky baya azalmış gördüğüm bu iyi birşey pazartesi finansmanın el atacağını düşünüyorum bakalım olacak mı?

  2. burası kimsenin özel mekanı değil. varsa hissede olan gelişmeler paylaşılır ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulur.geçen yıl veriler rumuzlar sıfırlandıktan sonra açıkca soğudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmıyorum.belki tanıyan arkadaşlar vardır. bir hissede inanmayı gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiği değerlere ve beklentiye doğru harekete geçer...hele bu hissede satış işide varsa şirket iştirak satıyorsa kasaya girene bakın ilerde arsalarla ilgili düşünülenler illaki vardır gyo tipi bir gelişme proje v.s. olursa bu un çok su kaldırır. burda amacı farklı olduğuna inandığınız kişiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadı kafa karıştırmak ve küçük yatırımcı bizleri hisseden uzaklaştırmaktır... en son gerel de çıkmıştı karşıma bu tipler geçmişte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmişle birlikte herşey sıfırlandı.gerel hariç.ben aylardır alıp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düşünce bir memur maaşı kadar aldım.günlük takip ekranı olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket başladıysa ve şirket boş deyilse kararını versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazım.var olan doğrular üzerinden gitmek en doğrusudur. 20 yıldır bu piyasayı takip ederim.ne yazdığından ne niyette olduğunu anlamak kolay!bişeyler almadan sormadan önce haberleri araştırılmalı neticede gofret gazete alınmıyor.saygı ve selamlar.yazım şahsi kimseyi hedef almıyor...

  3.  Alıntı Originally Posted by garigen Yazıyı Oku
    burası kimsenin özel mekanı değil. varsa hissede olan gelişmeler paylaşılır ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulur.geçen yıl veriler rumuzlar sıfırlandıktan sonra açıkca soğudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmıyorum.belki tanıyan arkadaşlar vardır. bir hissede inanmayı gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiği değerlere ve beklentiye doğru ho tipiarekete geçer...hele bu hissede satış işide varsa şirket iştirak satıyorsa kasaya girene bakın ilerde arsalarla ilgili düşünülenler illaki vardır gy bir gelişme proje v.s. olursa bu un çok su kaldırır. burda amacı farklı olduğuna inandığınız kişiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadı kafa karıştırmak ve küçük yatırımcı bizleri hisseden uzaklaştırmaktır... en son gerel de çıkmıştı karşıma bu tipler geçmişte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmişle birlikte herşey sıfırlandı.gerel hariç.ben aylardır alıp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düşünce bir memur maaşı kadar aldım.günlük takip ekranı olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket başladıysa ve şirket boş deyilse kararını versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazım.var olan doğrular üzerinden gitmek en doğrusudur. 20 yıldır bu piyasayı takip ederim.ne yazdığından ne niyette olduğunu anlamak kolay!bişeyler almadan sormadan önce haberleri araştırılmalı neticede gofret gazete alınmıyor.saygı ve selamlar.yazım şahsi kimseyi hedef almıyor...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

  4.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    http://m.haber7.com/ekonomi/haber/25...n-ilk-aciklama alman ortak hisselerini satacakmis bu satis nasil etkiler

    HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

    Axel Springer’in yaptığı açıklamada “Şirketin şu anda Doğan TV Holding’de yüzde 7’lik bir payı var ancak bütünüyle çekilme konusunda kesin bir niyet ve buna uygun anlaşmalar bulunmaktadır” denildi.

    Muhtemelen borsa dışında satış olur. Anlaşma varmış aralarında haber doğruysa dogan holding için halka açıklık orani düşer. Bizi etkileyen bir durum yok. Bizim için tek kriter satış fiyatımız. Sonrasında bunun uzerinden aciklanacak çağrı fiyatı. Orda dusunmeye başlayacağız. Şuan kendimizi yormaya gerek yok 100 yılın haberini yakalamışım yıllardır takip ettiğim dgzte de. Bu haberin önemini anlayanlar ekranı kapattı kibris programı yapıyor zaten. Küçük düşünenlere ne söylesek boş. Acaba bir faydamız olurmu diye yillardir okumak icin takip ettigim bu foruma yeni üye oldum. Dusunduklerimi yazarak bu fırsatın ne kadar büyük olduğunu anlatmak istedim. Şuan tüm borsada bundan daha büyük bir beklenti yok. Diğer dogan kağıtları içinde super haber. Ama daha önceki yorumlarımda yazdım pd/dd hepsinde 3 ün üzerinde. Onlar zaten değerini bulmuş. Ama.dgzte yıllardır çok iyi malı verileri olmasına rağmen baskılandi. Ilk 3.09 tavan oldugunu takip edenler bilir. Sonra aynı gün 2.70 e geri gelmişti. Yatırım finansmandan bir uyanik çarptı sazanları diye düşündüm. 2 gün sonra aynı hareketi tekrar yaptı yatırım finans ama bu sefer farklı oldu gelen tüm satışları karşıladı tabakada milyon lot alis yazıp alnus ün tüm malını aldı. Ertesi gün verecegini tahmin etmiyordum ama alis firsati verdi tüm paramla girdim. Takip eden icin Halk yatırımın cilgin alışları benimdi. Hızla 4 e gitti ama ortada haber yoktu kazanılan para büyük.olunca hepsini akyatirimda hareketi sürdüren spek e 3.90 ortalama ile verdim çünkü ertesi gün brüt takasa girecekti yaptığı hareket ile. Biraz mevzuat bilen brüt takasa gireceğini o gunj tekrar tavan olunca biliyor. Sonra 4.80 e gitti tabi o ayrı. Patron satışı gelince kagit kendini 2.80 de buldu. Yanı inanılmaz bir hayal kırıklığı. Neyse temettü almaya devam edelim dedim tekrar 2.80 de yüklendim zaten ben almaya başlayınca 2.98 e kadar çıkardı mal kaptırmamak için. Dedim var bunda yine bir iş. 2.86 ortalama ile bu sefer ilk çıkısin karınıda ekleyince daha güçlü girdim. Haber gelince anladim zaten yapilan taklalari dedigim gibi 100 yilin hareketi. 20.000 lotu gün içi al sata ayirdim ordanda cok sukur hic zarar ettirmedi. Arada onu ceviriyorum onun haricinde kalan ana maldan 1 lot bile satmadan çağrıyı bekleyeceğim. Herkes kendi kararini veriyor sonuçta ama oyun çok büyük burada ve daha film yeni başlıyor.

  5. Gayrimenkulleri en son ne zaman değerlemeye tabi tutulmuş bilen var mi...bu hissede sır burada bence....

    SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

  6.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    http://m.haber7.com/ekonomi/haber/25...n-ilk-aciklama alman ortak hisselerini satacakmis bu satis nasil etkiler

    HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önceki yorumumda bunun dogan holding hissesi olduğunu düşünerek cevap yazdım. Ancak dogan tv holdingmis. Yanı satılan iştirakler içinde yer alıyor. Dogan holdingin 2017 faaliyet raporundada yer alıyor. Opsiyon sözleşmesi düzenlenmiş.

    "Doğan Holding'in yukarıdaki Opsiyon Kullanım Tablosu’nda bahsi geçen koşulsuz "satın alma
    taahhüdü" ile ilgili kalan yükümlülüğü, 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla konsolide finansal tablolarda,
    gelecekte gerçekleşecek nakit çıkışlarının iskonto edilmiş değeri üzerinden toplam 666.291 TL tutarında
    uzun vadeli “diğer finansal yükümlülük” olarak kayıtlara alınmıştır (31 Aralık 2016: 519.829 TL). "


    % 7 lık pay için 666.000.000 TL oldukça yüksek. Ancak bu yükümlülük dogan holdingin üzerinde.

    muhtemelen kaynak sağlamak için veya para aktarmak için yapılan bir opsiyon anlaşması. Dogan TV holding için belirlenen fiyat bu rakama göre çok düşük olacağı için Axel opsiyon hakkını kullanarak 2022 yılına kadar elindeki paylari belirlenen fiyattan dogan holdinge satacak.

  7. Tartışma yaratacak iddia: Demirören krediyi bulamayacak
    GÜNDEM - 24 Mart 2018, 09:10


    Davutoğlu döneminde Başbakan danışmanlığı yapan Atılgan Bayar, Demirören Grubu'nun Doğan Medya'yı almak için gerekli krediyi bulamayacağını, devlet bankalarının bu krediyi vermeyeceğini iddia etti


    Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘strateji danışmanlığı’nı yapan Atılgan Bayar, Doğan Medya Grubu’nu satın aldığı açıklanan Demirören Grubu’nun gerekli krediyi bulamayacağını iddia etti.

    Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Bayar, “Demirören, Doğan Grubu için taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu twit de burada dursun” diye yazdı.

    Bayar, “‘bu twit burada dursun’ demeyle geçiştirme ,parayı bulursa eşşşşek gibi anırırım falan diye de bi iddian olsun..” diyen bir takipçisine ise, “)) Anırırım. Karşılığında parayı bulamazlarsa kim anıracak? Seni istemem. Daha ciddi biri olsun” yanıtını verdi. Atılgan Bayar ayrıca şunları yazdı, “Ben hiç bir kamu bankasının Demirören’e Doğan Grubu için kredi vereceğini sanmıyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacağını sanmam. Tayyip beyin Doğan Grubu’nun şimdiki haliyle ve seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanılır. Demirören’in de öz kaynağıyla Doğan Grubu’nu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarının bu krediyi vereceğini sanmıyorum.

    Borsa gündem den alıntıdır


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  8.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku



    Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
     Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Tartışma yaratacak iddia: Demirören krediyi bulamayacak
    GÜNDEM - 24 Mart 2018, 09:10


    Davutoğlu döneminde Başbakan danışmanlığı yapan Atılgan Bayar, Demirören Grubu'nun Doğan Medya'yı almak için gerekli krediyi bulamayacağını, devlet bankalarının bu krediyi vermeyeceğini iddia etti


    Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘strateji danışmanlığı’nı yapan Atılgan Bayar, Doğan Medya Grubu’nu satın aldığı açıklanan Demirören Grubu’nun gerekli krediyi bulamayacağını iddia etti.

    Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Bayar, “Demirören, Doğan Grubu için taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu twit de burada dursun†diye yazdı.

    Bayar, “‘bu twit burada dursun’ demeyle geçiştirme ,parayı bulursa eşşşşek gibi anırırım falan diye de bi iddian olsun..†diyen bir takipçisine ise, “)) Anırırım. Karşılığında parayı bulamazlarsa kim anıracak? Seni istemem. Daha ciddi biri olsun†yanıtını verdi. Atılgan Bayar ayrıca şunları yazdı, “Ben hiç bir kamu bankasının Demirören’e Doğan Grubu için kredi vereceğini sanmıyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacağını sanmam. Tayyip beyin Doğan Grubu’nun şimdiki haliyle ve seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanılır. Demirören’in de öz kaynağıyla Doğan Grubu’nu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarının bu krediyi vereceğini sanmıyorum.

    Borsa gündem den alıntıdır


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ozaman ayvayu yedik...he be aptal demezlermi adama sen birmilyar doların üzerinde alım yapacaksın ...eee biz pazarlik yapalım sonra parayı buluruzmu diyeceksin...nasıl iş anlamadım... sanırım yazan şahıs soldan bir vatandaş secim öncesi satılmasını istemiyor....aydın doğan bodrum tatili planını yapmış bile ....sanırım biri bizi kandırıyor ....bakkala bile giderken cepte para varmı diye yoklarken ....böyle bir durumun olması muaazzam bir yanlış olur ,zaten bunu yapanlarda adalet önüne cikar muhtemelen...ozaman sen manipülasyon yaptın derler adama ....ayrıca suna kesinlikle katılmıyorum böyle bir durumda devlet bankaları koşa koşa kredi musluklarini açar bu medya grubunun secim öncesi aydın doğanın mi elinde olunması istenir yoksa demirorenin mi cevap burada gizli aslında...!!!!!

Sayfa 234/548 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •