Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4382 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. burasý kimsenin özel mekaný deðil. varsa hissede olan geliþmeler paylaþýlýr ve karþýlýklý fikir alýþ veriþinde bulunulur.geçen yýl veriler rumuzlar sýfýrlandýktan sonra açýkca soðudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmýyorum.belki tanýyan arkadaþlar vardýr. bir hissede inanmayý gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiði deðerlere ve beklentiye doðru harekete geçer...hele bu hissede satýþ iþide varsa þirket iþtirak satýyorsa kasaya girene bakýn ilerde arsalarla ilgili düþünülenler illaki vardýr gyo tipi bir geliþme proje v.s. olursa bu un çok su kaldýrýr. burda amacý farklý olduðuna inandýðýnýz kiþiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadý kafa karýþtýrmak ve küçük yatýrýmcý bizleri hisseden uzaklaþtýrmaktýr... en son gerel de çýkmýþtý karþýma bu tipler geçmiþte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmiþle birlikte herþey sýfýrlandý.gerel hariç.ben aylardýr alýp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düþünce bir memur maaþý kadar aldým.günlük takip ekraný olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket baþladýysa ve þirket boþ deyilse kararýný versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazým.var olan doðrular üzerinden gitmek en doðrusudur. 20 yýldýr bu piyasayý takip ederim.ne yazdýðýndan ne niyette olduðunu anlamak kolay!biþeyler almadan sormadan önce haberleri araþtýrýlmalý neticede gofret gazete alýnmýyor.saygý ve selamlar.yazým þahsi kimseyi hedef almýyor...

2.  Alýntý Originally Posted by garigen Yazýyý Oku
    burasý kimsenin özel mekaný deðil. varsa hissede olan geliþmeler paylaþýlýr ve karþýlýklý fikir alýþ veriþinde bulunulur.geçen yýl veriler rumuzlar sýfýrlandýktan sonra açýkca soðudum istemeden forumdan.o yüzden pek yazmýyorum.belki tanýyan arkadaþlar vardýr. bir hissede inanmayý gerektiren temel veriler varsa kim ne derse desin hisse hakettiði deðerlere ve beklentiye doðru ho tipiarekete geçer...hele bu hissede satýþ iþide varsa þirket iþtirak satýyorsa kasaya girene bakýn ilerde arsalarla ilgili düþünülenler illaki vardýr gy bir geliþme proje v.s. olursa bu un çok su kaldýrýr. burda amacý farklý olduðuna inandýðýnýz kiþiler olursa engelleyin veya hem hisseyi kötüleyim hem bendede var diyene güvenmeyin,maksadý kafa karýþtýrmak ve küçük yatýrýmcý bizleri hisseden uzaklaþtýrmaktýr... en son gerel de çýkmýþtý karþýma bu tipler geçmiþte afyonda- banvitte-dgklb-klgyo v.s .. örnek çok. ama geçmiþle birlikte herþey sýfýrlandý.gerel hariç.ben aylardýr alýp beklemedim haber güvenilir kaynaklara fazladan düþünce bir memur maaþý kadar aldým.günlük takip ekraný olan varsa beklentili hisseleri takip etsin.haber destekli hareket baþladýysa ve þirket boþ deyilse kararýný versin!kimseye maddi zarar verecek yorum yapmamak lazým.var olan doðrular üzerinden gitmek en doðrusudur. 20 yýldýr bu piyasayý takip ederim.ne yazdýðýndan ne niyette olduðunu anlamak kolay!biþeyler almadan sormadan önce haberleri araþtýrýlmalý neticede gofret gazete alýnmýyor.saygý ve selamlar.yazým þahsi kimseyi hedef almýyor...
    yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •